Δημήτρης Μοθωναίος: Καθηλώνει ξανά! “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά”

10:58 - 29/04/2021

Στην πρώτη και τελευταία συνέντευξη που δίνει μετά τη δημοσιοποίηση της τραυματικής του εμπειρίας, ο Δημήτρης To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος: Καθηλώνει ξανά! “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μοθωναίος: «Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά»

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης πως του έστειλε μήνυμα και η σύζυγος του συγκεκριμένου ανθρώπου 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά

Ο Δημήτρης Μοθωναίος καθηλώνει ξανά αναφέροντας τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την συνέντευξη που έδωσε για την κακοποιηση που δέχθηκε.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Δημήτρης Μοθωναίος: «Ο άνθρωπος που με κακοποίησε μου έστειλε ξανά μήνυμα»

Στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος μίλησε και για την καθηλωτική του εξομολόγηση που είχε κάνει στη Φαίη Σκορδά

Διαβάστε το στο in.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά”

Σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και το περιοδικό Down Town, αποκάλυψε ότι ο κακοποιητής και η σύζυγός του του έστειλαν μήνυμα. Πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά από τη συνέντευξη που έδωσες στη Φαίη; Αισθάνομαι ότι η ζωή μου ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένιωσα ότι έκανα breakthrough στην ψυχανάλυση μέσα σε 20 […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Ο άνθρωπος που με κακοποίησε μου έστειλε μήνυμα μετά την συνέντευξη

«Επικοινώνησε και η γυναίκα του μαζί μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Μοθωναίος για τον κακοποιητή του: Μου έστειλε μήνυμα, γιατί ήθελε να με δει από κοντά

Δημήτρης Μοθωναίος: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για τον κακοποιητή του. Στη συνέντευξή του, ο ίδιος, εξομολογείται για το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Μοθωναίος για τον κακοποιητή του: Μου έστειλε μήνυμα, γιατί ήθελε να με δει από κοντά

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Μοθωναίος: Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα

Δημήτρης Μοθωναίος: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης πως του έστειλε μήνυμα και η σύζυγος του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Δημήτρης Μοθωναίος: Καθηλώνει ξανά! “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά”

Στην πρώτη και τελευταία συνέντευξη που δίνει μετά τη δημοσιοποίηση της τραυματικής του εμπειρίας, ο Δημήτρης Μοθωναίος καθηλώνει ξανά. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και το περιοδικό Down Town, ο ηθοποιός εξομολογείται για το πώς ένιωσε μετά τη δημόσια εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά, τι είπε στη μητέρα του, ενώ αποκαλύπτει ότι ο κακοποιητής και η […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της