Δημήτρης Μοθωναίος: Καθηλώνει ξανά! “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά”
10:58 - 29/04/2021
Στην πρώτη και τελευταία συνέντευξη που δίνει μετά τη δημοσιοποίηση της τραυματικής του εμπειρίας, ο Δημήτρης
To άρθρο Δημήτρης Μοθωναίος: Καθηλώνει ξανά! “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Μοθωναίος: «Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά»
Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης πως του έστειλε μήνυμα και η σύζυγος του συγκεκριμένου ανθρώπου
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔημήτρης Μοθωναίος: Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά
Ο Δημήτρης Μοθωναίος καθηλώνει ξανά αναφέροντας τα γεγονότα που συνέβησαν μετά την συνέντευξη που έδωσε για την κακοποιηση που δέχθηκε.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΔημήτρης Μοθωναίος: «Ο άνθρωπος που με κακοποίησε μου έστειλε ξανά μήνυμα»
Στο περιοδικό Down Town και τον Τάσο Μπιμπισίδη έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος μίλησε και για την καθηλωτική του εξομολόγηση που είχε κάνει στη Φαίη Σκορδά
Διαβάστε το στο in.grΔημήτρης Μοθωναίος: “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά”
Σε συνέντευξη του στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και το περιοδικό Down Town, αποκάλυψε ότι ο κακοποιητής και η σύζυγός του του έστειλαν μήνυμα. Πόσο άλλαξε η ζωή σου μετά από τη συνέντευξη που έδωσες στη Φαίη; Αισθάνομαι ότι η ζωή μου ξεκινάει από εδώ και πέρα. Ένιωσα ότι έκανα breakthrough στην ψυχανάλυση μέσα σε 20 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Μοθωναίος: Ο άνθρωπος που με κακοποίησε μου έστειλε μήνυμα μετά την συνέντευξη
«Επικοινώνησε και η γυναίκα του μαζί μου»
Διαβάστε το στο news.grΔημήτρης Μοθωναίος για τον κακοποιητή του: Μου έστειλε μήνυμα, γιατί ήθελε να με δει από κοντά
Δημήτρης Μοθωναίος: Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη. Ο ίδιος μίλησε μεταξύ άλλων για τον κακοποιητή του. Στη συνέντευξή του, ο ίδιος, εξομολογείται για το...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Μοθωναίος για τον κακοποιητή του: Μου έστειλε μήνυμα, γιατί ήθελε να με δει από κοντά
Διαβάστε το στο spoilersΔημήτρης Μοθωναίος: Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα
Δημήτρης Μοθωναίος: Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης πως του έστειλε μήνυμα και η σύζυγος του συγκεκριμένου ανθρώπου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΔημήτρης Μοθωναίος: Καθηλώνει ξανά! “Ο κακοποιητής μου μού έστειλε μήνυμα και ήθελε να με δει από κοντά”
Στην πρώτη και τελευταία συνέντευξη που δίνει μετά τη δημοσιοποίηση της τραυματικής του εμπειρίας, ο Δημήτρης Μοθωναίος καθηλώνει ξανά. Μιλώντας στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και το περιοδικό Down Town, ο ηθοποιός εξομολογείται για το πώς ένιωσε μετά τη δημόσια εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά, τι είπε στη μητέρα του, ενώ αποκαλύπτει ότι ο κακοποιητής και η […]
Διαβάστε το στο dete.gr