Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας: Δεν εκπροσωπώ τον Μένιο Φουρθιώτη – Μη χρησιμοποιείτε το όνομά μου
15:42 - 30/04/2021
Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν εκπροσωπεί τον Μένιο Φουρθιώτη εξέδωσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, «απαγορεύοντας» σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί το όνομά του και την ιδιότητά του με αφορμή την υπόθεση του παρουσιαστή.
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη
Σε επίσημη προσωπική δήλωσε με την οποία γνωστοποιεί πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη για λόγους που «δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει» προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει πως η νομική εκπροσώπηση του δημοσιογράφου έχει σταματήσει από την αντιδικία του με τον Γιάννη […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαινόμενος ο Α.Κούγιας: «Δεν εκπροσωπώ τον Μ.Φουρθιώτη - Μην αναφέρεται το όνομά μου»
Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν εκπροσωπεί τον Μένιο Φουρθιώτη εξέδωσε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, «απαγορεύοντας» σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί το όνομά του και την ιδιότητά του με αφορμή την υπόθεση του παρουσιαστή.
Αναλυτικά η δήλωση Αλέξη Κούγια:
«Κάποιοι δημοσιογράφοι, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες – αφεντικά τους, δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και εκφράζουν απορίες γιατί δεν είμαι δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη στην υπόθεση, για την οποία κατηγορείται και κρατείται μέχρι να απολογηθεί αύριο το πρωί.
Η απάντηση είναι ότι αμέσως μετά την έκδοση της προσωρινής διαταγής που δικαίωσε το Μένιο Φουρθιώτη στην αντιδικία του με τον επιχειρηματία Γιάννη Φιλιππάκη, εκδότη και
Διαβάστε το στο pronews.grΔεν εκπροσωπώ τον Φουρθιώτη λέει ο Κούγιας – Μη χρησιμοποιείτε το όνομά μου
Με δήλωσή του, ο γνωστός νομικός Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει ότι δεν εκπροσωπεί τον Μένιο Φουρθιώτη και «απαγορεύει» σε οποιονδήποτε να χρησιμοποιεί το όνομά του και την ιδιότητά του με αφορμή την υπόθεση του παρουσιαστή. Αναλυτικά η δήλωση Κούγια για τον Μένιο Φουρθιώτη Κάποιοι δημοσιογράφοι, υποκινούμενοι από τους επιχειρηματίες – αφεντικά τους, δημοσιοποιούν κακεντρεχή σχόλια και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑλέξης Κούγιας: Δεν εκπροσωπεί πλέον νομικά τον Μένιο Φουρθιώτη – Η ανακοίνωσή του
Ο Αλέξης Κούγιας με μία ανακοίνωση που απέστειλε το μεσημέρι της Παρασκευής προς τα Μέσα θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν εκπροσωπεί πλέον νομικά τον Μένιο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αλέξης Κούγιας: Δεν εκπροσωπεί πλέον νομικά τον Μένιο Φουρθιώτη – Η ανακοίνωσή του
Διαβάστε το στο spoilersΑλέξης Κούγιας: Δεν εκπροσωπεί πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη
Αλέξης Κούγιας: Ο γνωστός ποινικολόγος δεν αποκάλυψε τους λόγους, ενώ πρόσθεσε ότι θα το κάνει μόνο αν του το επιτρέψει ο Μένιος Φουρθιώτης.
Διαβάστε το στο pagenews.grΚούγιας: Δεν εκπροσωπώ πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη
Με επίσημη προσωπική δήλωσε με την οποία γνωστοποιεί πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Μένιο Φουρθιώτη για λόγους που «δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω και μπορώ να το κάνω μόνο αν μου το επιτρέψει» προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος αναφέρει πως η νομική εκπροσώπηση του δημοσιογράφου έχει σταματήσει από την αντιδικία του με τον Γιάννη […]
Διαβάστε το στο dete.gr