Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Τα είπαμε στο τηλέφωνο, μου εξήγησε»
14:10 - 01/05/2021
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και την Κάλλια Καστάνη, όπου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η πρόσφατη παρεξήγηση […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Τα είπαμε στο τηλέφωνο, μου εξήγησε» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Τα είπαμε στο τηλέφωνο, μου εξήγησε»
Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τι γίνεται, γιατί είχε εκνευριστεί μαζί σου; Τίποτα δεν γίνεται. Είμαστε μια χαρά. Τα είπαμε στο τηλέφωνο, γιατί εμένα δεν μου αρέσει να ανταλλάσω κατηγορίες, σπόντες και υπονοούμενα δημοσίως στα social media. Μου εξήγησε ποια ήταν η δική του εκδοχή για το επεισόδιο με την Κατερίνα Καινούργιου, του ανέλυσα τη δική […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τα είπαμε στο τηλέφωνο, μου εξήγησε»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και την Κάλλια Καστάνη, όπου δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως η πρόσφατη παρεξήγηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ανήκει στο παρελθόν, καθώς οι δυο τους μίλησαν στο τηλέφωνο και τα βρήκαν. Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τι γίνεται, γιατί είχε εκνευριστεί μαζί σου; Τίποτα δεν γίνεται. Είμαστε μια χαρά. Τα […]
Διαβάστε το στο irafina.gr