Μουρίνιο: Είμαι σε διακοπές
14:58 - 01/05/2021
Αν και με τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ, ο Πορτογάλος προπονητής, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους.
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουρίνιο: «Είμαι σε διακοπές»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους, μετά την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός απολαμβάνει τα σχεδόν 17 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πρόσθεσε στον ήδη «παραφουσκωμένο» τραπεζικό του λογαριασμό, μετά την πρόσφατη απόλυση του από την Τότεναμ και δεν αγχώνεται για το μέλλον του. ... Περισσότερα
To άρθρο Μουρίνιο: «Είμαι σε διακοπές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μουρίνιο: «Είμαι σε διακοπές»
Αν και με τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ, ο Πορτογάλος προπονητής, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους...
Διαβάστε το στο ZouglaΜουρίνιο: “Είμαι σε διακοπές”
Δεν πρόκειται να επιστρέψει γρήγορα στους πάγκους ο Ζοσέ Μουρίνιο, όπως ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του.
The post Μουρίνιο: “Είμαι σε διακοπές” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜουρίνιο: «Είμαι σε διακοπές, δεν κάνω σχέδια»
Στον «αέρα» άφησε την επιστροφή του στους πάγκους ο Ζοσέ Μουρίνιο...
Διαβάστε το στο to10.grΜουρίνιο: «Δεν κάνω σχέδια, είμαι σε διακοπές»
Αν και με τον Ζοσέ Μουρίνιο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ποτέ, ο Πορτογάλος προπονητής, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στους πάγκους. Ο «Special One» απολαμβάνει τα σχεδόν 17 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πρόσθεσε στον ήδη «παραφουσκωμένο» τραπεζικό του λογαριασμό, μετά την πρόσφατη απόλυση του από την Τότεναμ. «Δεν έχω σχέδια. Συνεχίζω την […]
Διαβάστε το στο thessports.gr