Φάρμα: «Θα τον στείλω τον Ιατρόπουλο για δεύτερη φορά σπίτι του»
20:52 - 02/05/2021
Εντάσεις προκάλεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Φάρμα με την επιλογή του πρώτου μονομάχου καθώς δεν ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, όπως […]
The post Φάρμα: «Θα τον στείλω τον Ιατρόπουλο για δεύτερη φορά σπίτι του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάρμα: Εκνευρίστηκε ο Θεοδωρόπουλος με τον Ιατρόπουλο – “Θα τον στείλω σπίτι του”
Οι αποφάσεις που έλαβε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για τον πρώτο μονομάχο στην Φάρμα, φαίνεται ότι δημιούργησε αρκετές εντάσεις κι ήδη τα μουρμουρητά ξεκίνησαν. Ωστόσο την επανάστασή του έκανε για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έριξε τα βέλη του κατά τις συνομιλίες του με συμπαίκτες του: «Επειδή εγώ είμαι σταράτος και το λέω ... Περισσότερα
To άρθρο Φάρμα: Εκνευρίστηκε ο Θεοδωρόπουλος με τον Ιατρόπουλο – “Θα τον στείλω σπίτι του” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Φάρμα: Θα στείλω τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για δεύτερη φορά σπίτι του
Εντάσεις προκάλεσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στην Φάρμα με την επιλογή του πρώτου μονομάχου καθώς δεν ήταν η Μαρία Μιχαλοπούλου, όπως πίστευαν κι ήθελαν αρκετοί, αλλά ο Κώστας Γκρέκας. Την επανάστασή του έκανε για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έριξε τα βέλη του κατά τις συνομιλίες του με συμπαίκτες του: «Επειδή εγώ είμαι […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈνταση στη Φάρμα-Βασίλης Θεοδωρόπουλος: «Θα στείλω τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για δεύτερη φορά σπίτι του» (vid)
Την επανάστασή του έκανε για ακόμη μια φορά ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος έριξε τα βέλη του κατά τις συνομιλίες του με συμπαίκτες του: «Επειδή εγώ είμαι σταράτος και το λέω στα ίσα. Μου έλεγε για την Μαρία Μιχαλοπούλου και ξέρει ότι νευριάζω με τέτοια θέματα. Τα είπε στην μούρη μου. Εγώ ειλικρινά έτσι και […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr