Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τα πρόσωπα που είδε στην οθόνη

23:24 - 02/05/2021

Μια έκπληξη επιφύλασσαν στην Φάρμα σε όσους λαμβάνουν μέρος, αφού κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας κι είχαν την δυνατότητα να δούνε […] The post Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος με τα πρόσωπα που είδε στην οθόνη appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Φάρμα: Οι επιλογές του Μιχάλη Ιατρόπουλου άναψαν τα «αίματα»

«Θα στείλω τον Μιχάλη Ιατρόπουλο για δεύτερη φορά σπίτι του», δηλώνει αποφαστικά ένας παίκτης της «Φάρμας».Ορισμένοι παίκτες της «Φάρμας» έβαλαν στο «στόχαστρο» τον Μιχάλη Ιατρόπουλο, οι οποίοι ενοχλήθηκαν από τις επιλογές που έκανε στο επεισόδιο του Πάσχα. Συγκεκριμένα, η ένταση ξεκίνησε όταν διάλεξε για πρώτο μονομάχο τον Κώστα Γκρέκα και όχι την Μαρία Μιχαλοπούλου. Τότε, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ξέσπασε εναντίον του Μιχάλη Ιατρόπουλου και δήλωσε πως θα τον στείλει «σπίτι του». «Επειδή εγώ είμαι σταράτος και το λέω στα ίσα. Μου έλεγε για την Μαρία Μιχαλοπούλου και ξέρει ότι νευριάζω με τέτοια θέματα. Τα είπε στην μούρη μου. Εγώ ειλικρινά έτσι και βγω αρχηγός θα τον στείλω για δεύτερη φορά σπ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο