Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας της - «Σε ψάχνω ψυχή μου...»

10:48 - 03/05/2021

Δύσκολες ήταν οι γιορτές του Πάσχα για την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη. «Σήμερα δεν υπάρχει χαρά», γράφει η Κούλα Αρμουτίδου,…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μαμά της – «Ζήστε, αγαπήστε»

Λόγια που συγκλονίζουν από την γυναίκα που είδε την κόρη της, την Ελένη Τοπαλούδη, να «φεύγει» για πάντα και μάλιστα με τρόπο σκληρό. Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση για τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος εναντίον της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο, η κυρία Κούλα Αρμουτίδου με ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Τοπαλούδη: Ραγίζει καρδιές η μαμά της – «Ζήστε, αγαπήστε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονίζει η ανάρτηση της μητέρας της - «Σήμερα δεν υπάρχει χαρά»

Αβάσταχτες ήταν και αυτές οι γιορτές για την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη. “Σήμερα δεν υπάρχει χαρά” έγραψε η μητέρα της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο...

Διαβάστε το στο Zougla

Ελένη Τοπαλούδη – Συγκινεί η μητέρα της: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ»

Κάποιες οικογένειες, όπως αυτή της Ελένης Τοπαλούδη, πονάνε αυτές τις μέρες.

Διαβάστε το στο

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκινεί η μητέρα της - «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ελένη Τοπαλούδη – Συγκινεί η μητέρα της: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ»

Διαβάστε το στο tovima

Ελένη Τοπαλούδη – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της με νέο της μήνυμα: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ»

Και μπορεί οι δολοφόνοι της να είναι πια στη φυλακή, οι δικοί της όμως ποτέ δεν ξεχνούν την φοιτήτρια που χάθηκε τόσο άδικα. Η μητέρα της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη συγκινεί για τον χαμό του παιδιού της. Η ανάρτησή της «Κάποτε περίμενα με ανυπομονησία τις γιορτές. Σήμερα δεν περιμένω τίποτα. Κάποτε λαχταρούσαν να κάνουμε όλα τα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λόγια που συγκλονίζουν από την γυναίκα που είδε την κόρη της, την Ελένη Τοπαλούδη, να «φεύγει» για πάντα και μάλιστα με τρόπο σκληρό. Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση για τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος εναντίον της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο, η κυρία Κούλα Αρμουτίδου με …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Ελένη Τοπαλούδη – Συγκινεί η μητέρα της: «Σε ψάχνω ψυχή μου και εσύ δεν είσαι εδώ» (vid)

Διαβάστε το στο to10.gr

Λόγια  που συγκλονίζουν από την γυναίκα που είδε την κόρη της, την Ελένη Τοπαλούδη, να «φεύγει» για πάντα και μάλιστα με τρόπο σκληρό. Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από την καταδικαστική απόφαση για τους δύο δράστες του στυγερού εγκλήματος εναντίον της φοιτήτριας που βιάστηκε και δολοφονήθηκε το 2018 στη Ρόδο, η κυρία Κούλα Αρμουτίδου με […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες