Η Τζόυς Ευείδη σιχαίνεται τις ερωτικές σκηνές – «Είσαι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι στο κρεβάτι»

10:45 - 08/12/2019

Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στο Dot και αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως σιχαίνεται να γυρίζει […] The post Η Τζόυς Ευείδη σιχαίνεται τις ερωτικές σκηνές – «Είσαι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι στο κρεβάτι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Τζόυς Ευείδη σιχαίνεται τις ερωτικές σκηνές – "Είσαι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι στο κρεβάτι"

Στην αποκάλυψη πως σιχαίνεται να γυρίζει ερωτικές σκηνές, προχώρησε η Τζόυς Ευείδη μιλώντας στο Dot και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Θυμήθηκε, μάλιστα, και μία που είχε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ταινία “Οξυγόνο”. «Αν σιχαίνομαι κάτι σε αυτή τη δουλειά είναι οι ερωτικές σκηνές. Έχω κάνει με πάρα πολύ κόσμο. Ποια κωμωδία; Δεν έχω κάνει και το “Οξυγόνο”; Δεν ήμουν με τον Αλέξη, δεν τα θυμάσαι καλά, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήμουν εκεί. Να το ζήσεις πώς γυρίζεται… Που είσαι σε ένα κρεβάτι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι, και πάνω από το κρεβάτι είναι ένα τραπέζι που είναι πάνω η μηχανή σε κοντινή απόσταση και γύρω γύρω είναι άλλοι 25. Φρικτό, τραγικό! Δεν τα θέλω εγώ αυτά, δε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Τζόυς Ευείδη σιχαίνεται τις ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση! «Είσαι σε ένα κρεβάτι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι και άλλοι 25 γύρω…»

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot, στον ΣΚΑΪ και αποκάλυψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως σιχαίνεται να γυρίζει ερωτικές σκηνές. The post Η Τζόυς Ευείδη σιχαίνεται τις ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση! «Είσαι σε ένα κρεβάτι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι και άλλοι 25 γύρω…» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H Τζόυς Ευείδη σιχαίνεται τις ερωτικές σκηνές – «Είσαι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι στο κρεβάτι» (Video)

ΕΛΛAΔΑ  Η Τζόυς Ευείδη ήταν καλεσμένη στον ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι σιχαίνεται να γυρίζει ερωτικές σκηνές. Θυμήθηκε, μάλιστα, και μία που είχε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην ταινία “Οξυγόνο”.   «Αν σιχαίνομαι κάτι σε αυτή τη δουλειά είναι οι ερωτικές σκηνές. Έχω κάνει με πάρα πολύ κόσμο. Ποια κωμωδία; Δεν έχω κάνει και το “Οξυγόνο”; Δεν ήμουν με τον Αλέξη, δεν τα θυμάσαι καλά, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ήμουν εκεί.   Να το ζήσεις πώς γυρίζεται… Που είσαι σε ένα κρεβάτι εσύ κι αυτός, ξεβράκωτοι, και πάνω από το κρεβάτι είναι ένα τραπέζι που είναι πάνω η μηχανή σε κοντινή απόσταση και γύρω γύρω είναι άλλοι 25. Φρικτό, τραγικό!   Δεν τα θέλω εγώ αυτά, δεν τα θέλω καθόλου. Νιώθω πάρα πολύ ντ

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο