Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω»

13:06 - 05/05/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Ναταλία Γερμανού μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή. «Υπήρξε […] The post Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω

«Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Βέβαια, η ζωή έρχεται πολλές φορές να σε εκπλήξει», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε το στο

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω»

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση, δίχως να γνωρίζει κανείς το άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε το στο

Ν.Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» (βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στο Πρωινό, μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή. «Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τη διαφυλάξω. Δεν μετανιώνω, τα χάρηκα πολύ αυτά τα χρόνια. Δεν έβλαψα κάποιον, απλά το παράκανα. Πέρασα ένα χρονικό διάστημα απολύτως μόνη μου, εγώ με εμένα, και αυτό το διάστημα που έκανε περισσότερο καλό από όσο περίμενα. Βρήκα πάρα πολλά πράγματα μέσα μου που δεν τα γνώριζα, με μάλωσα για κάποια πράγματα, με επιβράβευσα για κάποια άλλα και έτσι ήρθε η ισορροπία», είπε η Ναταλία Γερμανο

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση αλλά δεν…» (βίντεο)

Καλεσμένη στο Πρωινό, η Ναταλία Γερμανού μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή. «Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως τα 45 που η προσωπική μου ζωή ήταν όπως τα καμπριολέ αυτοκίνητα που τα βλέπεις όλα. Δεν το προσπάθησα, αλλά δεν έκανα και τίποτα για να τη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ναταλία Γερμανού: Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό, η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή. «Υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος, από τα 30 έως... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ναταλία Γερμανού: Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω

Διαβάστε το στο spoilers

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω» (vid)

Η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε σχέση, δίχως να γνωρίζει κανείς το άλλο πρόσωπο.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ναταλία Γερμανού: "Είμαι σε μία σχέση που δεν θέλω να δημοσιοποιήσω" (video)

"Ο γάμος δεν είναι κάτι που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο