Στέλιος Κρητικός: «Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή»

16:14 - 05/05/2021

Ο Στέλιος Κρητικός απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη, στο Pop Up, ενώ φάνηκε να δυσκολεύεται μόνο […] The post Στέλιος Κρητικός: «Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στελιος Κρητικός: Πριν απ’ το «Survivor» ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

Ο ηθοποιός στη στήλη «Σπάσ’ τα», με τη Φωτεινή Πετρόγιαννη, μίλησε για την αναγνωρισιμότητα που έλαβε με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε το στο

Στέλιος Κρητικός: Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

Σε 10 «καυτές» ερωτήσεις απάντησε ο Στέλιος Κρητικός μέσω της ενότητας «10 και να καίνε» του Pop Up του Alpha ωστόσο υπήρξε μια ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει. «Την περίοδο που ήμουν στο Survivor, υπήρχε ένας άνθρωπος ο οποίος έγραφε τα χειρότερα για μένα και γινόταν πολύ προκλητικός προς το πρόσωπό μου, χωρίς να με […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Κρητικός: Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

Ο Στέλιος Κρητικός ήταν ειλικρινής στις ερωτήσεις που δέχθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Pop Up, ενώ φάνηκε να δυσκολεύεται μόνο σε μία… Μερικές από τις απαντήσεις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στέλιος Κρητικός: Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή

Διαβάστε το στο spoilers

Στέλιος Κρητικός: "Μέχρι το Survivor ήμουν ένας ηθοποιός του Σεφερλή" (video)

"Έχω ψάξει το κινητό της γυναίκας μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο