Κρατερός Κατσούλης: «Έχω τελειώσει από την πρωινή ζώνη»

11:02 - 07/05/2021

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε αιφνίδια στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου πως αποχωρεί άμεσα και οριστικά από την εκπομπή. […] The post Κρατερός Κατσούλης: «Έχω τελειώσει από την πρωινή ζώνη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κρατερός Κατσούλης: «Γι’ αυτό αποχώρησα από την Φωλιά των Κου Κου»

O ηθοποιός και παρουσιαστής έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωσή του ότι αποχωρεί από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου!

Διαβάστε το στο

Κρατερός Κατσούλης: «Γι’ αυτό αποχώρησα από την εκπομπή» (Video)

Δυο μέρες μετά την ξαφνική αποκάλυψη ότι δε θα είναι, πια, στη «Φωλιά των Κου Κου», ο Κρατερός Κατσούλης διευκρινίζει τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν εφικτό να συνεχίσει τη συνεργασία του με την εκπομπή του Star.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κρατερός Κατσούλης: Έχω τελειώσει από την πρωινή ζώνη

«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή»

Διαβάστε το στο news.gr

Κρατερός Κατσούλης: Γιατί αφήνει οριστικά την πρωινή ζώνη – οι πρώτες δηλώσεις του

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» για τους λόγους που εγκατέλειψε την «Φωλιά των Κου Κου» και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.Η είδηση ότι ο Κρατερός Κατσούλης εγκαταλείπει το πόστο του στην πρωινή εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» την περασμένη Τετάρτη 5 Μαΐου προκάλεσε σοκ στους συνεργάτες της εκπομπής και έγινε δεκτή με ανάμεικτα αισθήματα από τους συναδέλφους παρουσιαστές των ανταγωνιστικών εκπομπών στα υπόλοιπα κανάλια που σχολίασαν ποικιλοτρόπως την επιλογή του ηθοποιού να κάνει ο ίδιος την ανακοίνωση on air. Σήμερα το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 πρόβαλε τις πρώτες δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη μετά από την αποχώρησή του από την εκπομπή την οποία συμπαρουσίασε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κρατερός Κατσούλης: "Έχω τελειώσει από την πρωινή ζώνη" (video)

"Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο