Θετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας: «8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου»
21:46 - 07/05/2021
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και την ανακοίνωση έκανε μάλιστα ο ίδιος μέσα από τα social…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κοροναϊό ο Αργύρης Πανταζάρας
Η ανάρτηση του ηθοποιού
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορωνοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής...
Διαβάστε το στο ZouglaΘετικός στον κοροναϊό ο Αργύρης Πανταζάρας – Δείτε πώς περνάει τις μέρες του
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Αργύρης Πανταζάρας, ο οποίος νοσεί εδώ και 9 μέρες και από ότι φάνηκε από τα βίντεο του στο Instagram έχει… αγανακτήσει από την κλεισούρα
Διαβάστε το στο Θετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας – Η απάντηση στα αρνητικά μηνύματα
Θετικός στον κορονοϊό είναι ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και το ανακοίνωσε με έναν ιδιαίτερα… χιουμοριστικό τρόπο στους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Με μια σειρά από Instastories τα οποία δημοσίευσε, ο Αργύρης Πανταζάρας ενημέρωσε πως νοσεί εδώ και 9 μέρες και πως βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του. Ο ηθοποιός, […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορωνοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας
Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας πριν από λίγες ημέρες.
Ο γνωστός ηθοποιός το απόγευμα της Παρασκευής δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας: «8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου»
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και την ανακοίνωση έκανε μάλιστα ο ίδιος…
Διαβάστε το στο queen.grΘετικός στον κορονοϊό ο Αργύρης Πανταζάρας: «8 μέρες έγραφα τη διαθήκη μου»
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε και ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και την ανακοίνωση έκανε μάλιστα ο ίδιος μέσα από τα social media.
Διαβάστε το στο astrology.gr