Απίστευτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά: “Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου”
13:10 - 08/05/2021
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η Κόνι Μεταξά
To άρθρο Απίστευτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά: “Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά – Απίστευτο ξέσπασμα: «Δεν θα μου κάνετε μπούλινγκ στα 30 μου»
«Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις», λέει μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά. Κόνι Μεταξλά εκτός εαυτού… Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η νεαρή influencer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά. Η γνωστή influencer είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους ... Περισσότερα
To άρθρο Κόνι Μεταξά – Απίστευτο ξέσπασμα: «Δεν θα μου κάνετε μπούλινγκ στα 30 μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου»
Η Κόνι Μεταξά πριν από λίγες ώρες έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram...
Διαβάστε το στο ZouglaΚόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου»
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου.
Διαβάστε το στο tanea.grΚόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου»
Η Κόνι Μεταξά πριν από λίγες ώρες έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.
Η νεαρή influencer και κόρη του Λευτέρη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠρωτόγνωρο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου, διατροφικές διαταραχές έχω περάσει τρεις» (vid)
Η νεαρή influencer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram. Με κλάματα, φωνές και τον αυθορμητισμό της ηλικίας της, λοιπόν, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤο απίστευτο ξέσπασμά της Kόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου» (Video)
Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά με φωνές και κλάματα στο Instagram.
Διαβάστε το στο topontiki.grΚόνι Μεταξά: Το απίστευτο ξέσπασμά της με κλάματα και φωνές: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ»
Μάρτυρες ενός απίστευτου ξεσπάσματός της με φωνές και κλάματα έγιναν όσοι είδαν το βίντεο που…
Διαβάστε το στο queen.grΚόνι Μεταξά: Το απίστευτο ξέσπασμά της με κλάματα και φωνές: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ»
Μάρτυρες ενός απίστευτου ξεσπάσματός της με φωνές και κλάματα έγιναν όσοι είδαν το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΈξαλλη η Κ.Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου»
Ένα μεγάλο ξέσπασμα είχε η Κόνι Μεταξά στο Instagram της, με ειδικότερη αναφορά στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί.
Η Κόνι είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram καθώς θεώρησαν οτι η Κόνι λέει στο κοινό της να μην τρώει.
Με κλάματα και φωνές η Κόνι Μεταξά λέει, μεταξύ άλλων στο βίντεο πυο ανέβασε: «Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέ
Διαβάστε το στο pronews.grΑπίστευτο ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά: “Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ”
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου. Η νεαρή influencer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚόνι Μεταξά: Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου
«Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις», λέει μεταξύ άλλων η Κόνι Μεταξά. Κόνι Μεταξλά εκτός εαυτού… Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κόνι Μεταξά: Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου
Διαβάστε το στο spoilersΚόνι Μεταξά: Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου
Σε κλάματα ξέσπασε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου.Μάρτυρες ενός ξεσπάσματός της με φωνές και κλάματα έγιναν όσοι είδαν το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κόνι Μεταξά. Η γνωστή influencer, κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζόζας Μεταξά είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Κάποιοι από τους followers της όμως το παρεξήγησαν και μάλιστα κάποιοι προέτρεψαν κάποιους άλλους χρήστες να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram. Κάτι που έκανε έξαλλη την Κόνι Μεταξά η οποία επανήλθε με νέο βίντεο σ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜε δάκρυα στα μάτια η Κόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου» (vid)
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου.
Διαβάστε το στο to10.grΞέσπασε η Κόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου»
Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα bullying στα 30 μου» Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου. Η νεαρή influencer και κόρη του Λευτέρη Πανταζή είχε ανεβάσει ένα βίντεο που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές». Ωστόσο, κάποιοι το παρεξήγησαν, […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΚόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου»
Σε ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram προχώρησε η Κόνι Μεταξά το πρωί του Σαββάτου....
The post Κόνι Μεταξά: «Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr