Self tests και σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία

19:52 - 09/05/2021

Self tests και σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία Self tests πρέπει να κάνουν και τα μικρά παιδιά που πάνε στο νηπιαγωγείο και στον παιδικό σταθμό, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως στον ΑΝΤ1. Η Υπουργός μίλησε στην τηλεόραση με αφορμή το αυριανό άνοιγμα των σχολείων. Η κ. Κεραμέως τόνισε σε πρωινή εκπομπή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Self test: 3.000 τα θετικά τεστ σε εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και μαθητές

Σε 3.000 ανέρχονται τα self test που βγήκαν θετικά για  εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και μαθητέςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σε 3.000 ανέρχονται τα self test που βγήκαν θετικά για…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Self tests: 3.000 τα θετικά τεστ σε εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και μαθητές

Σε 3.000 ανέρχονται τα self test που βγήκαν θετικά για εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους σε σχολεία

Διαβάστε το στο mononews.gr

Σε 3.000 ανέρχονται τα self test που βγήκαν θετικά για  εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους σε σχολεία

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Self tests: 3.000 τα θετικά τεστ σε εκπαιδευτικούς, εργαζόμενους και μαθητές

Σε 3.000 ανέρχονται τα self test που βγήκαν θετικά για εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζόμενους σε σχολεία. Τα 3.000 έφτασαν τα θετικά self test εκπαιδευτικών, μαθητών και εργαζομένων σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με εκτιμήσεις του υπουργείου Παιδείας ο συνολικός πληθυσμός της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή