Μάνταλος: «Συγγνώμη από τον κόσμο για όλη τη σεζόν»

22:20 - 09/05/2021

Μάνταλος: «Συγγνώμη από τον κόσμο για όλη τη σεζόν» 09/05/2021 Ο Πέτρος Μάνταλος εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα συγκινημένος, ανακουφισμένος και επικριτικός. Ο αρχηγός της ΑΕΚ τον απολογισμό της σεζόν, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και... ζήτησε Χιμένεθ για του χρόνου. «Νιώθω ανακουφισμένος. Εξασφαλίσαμε την Ευρώπη. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι, αλλά μέχρι εκεί. Μετά από όσα κάναμε όλη τη χρονιά, υπάρχει ανακούφιση». Για την απόφασή του να αγωνιστεί:  «Είναι γνωστή η άποψη μου για τον κύριο Χιμένεθ. Η δική μου άποψη είναι ότι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί όσο παίζω ποδόσφαιρο. Και μου το ζήτησε, και το ήθελα και είμαι χαρούμενος για το αποτέλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάνταλος: «Συγγνώμη από τον κόσμο για όλη τη σεζόν»

Ιδιαίτερα φορτισμένος αλλά και ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Πέτρος Μάνταλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον αρχηγό της Ένωσης να ζητά συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τα όσα άσχημα έζησε αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε το στο

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1: Μάνταλος: «Συγγνώμη από τον κόσμο για την φετινή εικόνα»

Ο Πέτρος Μάνταλος θέλησε να απολογηθεί στον κόσμο της ΑΕΚ για τη φετινή εικόνα της ομάδας του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)