Έσφιξε τα δόντια ο Μάνταλος – «Έχω κόψει δυο χιαστούς, δεν είναι φοβερό να κόψω και… έναν τένοντα»

10:52 - 10/05/2021

Ούτε κατά διάνοια δεν σκεφτόταν ο Πέτρος Μάνταλος, ότι θα χάσει το χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει και να παίξει κανονικά. Αν ρώταγε κανείς το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ το πρωί της Παρασκευής, για το αν θα είναι σε θέση ο Πέτρος Μάνταλος να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον […] The post Έσφιξε τα δόντια ο Μάνταλος – «Έχω κόψει δυο χιαστούς, δεν είναι φοβερό να κόψω και… έναν τένοντα» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ: Η αυτοθυσία του αρχηγού Μάνταλου – «Τίποτα φοβερό αν κόψω κι έναν τένοντα»

Μπορεί να ήταν ανέτοιμος, καθώς προερχόταν από τραυματισμό, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε το σύνθημα για τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (0-1), όταν αποφάσισε να «ξεχάσει» τον πόνο στον αστράγαλο και να δηλώσει «παρών» σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Έμελλε με δικό του γκολ η Ένωση να νικήσει […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

ΑΕΚ: Συγκλονιστικός Μάνταλος – «Έχω κόψει δύο χιαστούς μέχρι σήμερα, τίποτα φοβερό αν κόψω κι έναν τένοντα»!

Έμελλε με δικό του γκολ η ΑΕΚ να νικήσει για πρώτη φορά μετά από καιρό σε ντέρμπι και ταυτόχρονα να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή παρουσία της. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας οι ενοχλήσεις ήταν έντονες και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης δυσκολευόταν ακόμα και να πατήσει το πόδι του στο έδαφος. Οι θεραπείες βελτίωσαν την κατάσταση, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΑΕΚ: Η αυτοθυσία του αρχηγού Μάνταλου – «Τίποτα φοβερό αν κόψω κι έναν τένοντα»

Μπορεί να ήταν ανέτοιμος, καθώς προερχόταν από τραυματισμό, αλλά ο Πέτρος Μάνταλος έδωσε το σύνθημα για τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού (0-1), όταν αποφάσισε να «ξεχάσει» τον πόνο στον αστράγαλο και να δηλώσει «παρών» σε ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν. Έμελλε με δικό του γκολ η Ένωση να νικήσει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)