Τζένη Μπαλατσινού: “Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση – Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη”
10:24 - 11/05/2021
Στο πλαίσιο του ολοκαίνουριου πρότζεκτ που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό, τη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα
To άρθρο Τζένη Μπαλατσινού: “Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση – Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζένη Μπαλατσινού: «Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση» (Video)
Για τη νέα της καθημερινότητα με το μωρό της μιλά η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έγινε μητέρα για τέταρτη φορά, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν.
Διαβάστε το στο topontiki.grΤζένη Μπαλατσινού: Από τη στιγμή που γέννησα οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση
Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day για τον Βασίλη Κικίλια και το μωρό τους, αλλά και τη συζήτηση που είχε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τζένη Μπαλατσινού: Από τη στιγμή που γέννησα οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση
Διαβάστε το στο spoilersΜπαλατσινού: “Μόλις γέννησα, οι γιατροί μου είπαν ότι ήμουν σπάνια περίπτωση"
Η εξομολόγησή της μετά τον ερχομό του μωρού τους
Διαβάστε το στο ekriti.gr