Λουκία Παπαδάκη: «Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι, δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων σε αυτά τα show»

13:04 - 11/05/2021

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Λουκία Παπαδάκη, η οποία μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του […] The post Λουκία Παπαδάκη: «Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι, δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων σε αυτά τα show» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Παπαδάκη: Δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων στα ριάλιτι (Βίντεο)

«Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990» είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Διαβάστε το στο

Λουκία Παπαδάκη: “Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι, αλλοιώνουν προσωπικότητες και χαρακτήρες”

Το κατώφλι του “Πάμε Δανάη” πέρασε σήμερα η Λουκία Παπαδάκη και μίλησε για τον ρόλο της στην Έξαψη αλλά και το πως νιώθει με τα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση. Μιλώντας για το ξεκίνημά της στην ιδιωτική τηλεόραση, η Λουκία Παπαδάκη είπε ότι «Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990. Την εκπομπή την είχε ... Περισσότερα To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: “Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι, αλλοιώνουν προσωπικότητες και χαρακτήρες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λουκία Παπαδάκη: Δεν είμαι υπέρ των reality, δεν μπορώ το «γδύσιμο» των ανθρώπων

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε καλεσμένη η Λουκία Παπαδάκη το πρωί της Τρίτης.Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία της στο τηλεοπτικό τοπίο, στην «Έξαψη» όπου συμμετέχει αλλά και στα reality shows τα οποία δεν βλέπει και εξηγεί το γιατί. Αναφερόμενη στα πρώτα της βήματα στην ιδιωτική τηλεόραση, η Λουκία Παπαδάκη είπε: «Έκανα το πρώτο […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λουκία Παπαδάκη: «Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι, δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων σε αυτά τα show» (vid)

Μιλώντας για το ξεκίνημά της στην ιδιωτική τηλεόραση, η Λουκία Παπαδάκη είπε ότι «Έκανα το πρώτο πρωινό της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1990. Την εκπομπή την είχε ξεκινήσει η Νανά Παλαιτσάκη, που έφυγε ως ανταποκρίτρια στον πόλεμο του Κόλπου, και πήγα εγώ στη θέση της. Μου άρεσε πολύ. Ήταν το έμβρυο της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ό,τι κάναμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λουκία Παπαδάκη: "Δεν είμαι υπέρ των ριάλιτι"

"Δεν μπορώ το γδύσιμο των ανθρώπων σε αυτά τα show"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο