Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης

01:06 - 09/12/2019

Πλήρης από κάθε άποψη ήταν ο μεγάλος τελικός του The Final Four το βράδυ της Κυριακής. Το τελευταίο επεισόδιο του […] The post Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Final Four: Μεγάλος νικητής ο Σάκης Καραθανάσης (βίντεο)

Στην τελική αναμέτρηση συναντήθηκαν η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη και ο Σάκης Καραθανάσης με τον λαϊκό τραγουδιστή να αναδεικνύεται η μεγάλος νικητής.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης

Πλήρης από κάθε άποψη ήταν ο μεγάλος τελικός του The Final Four το βράδυ της Κυριακής...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης (VIDEO)

Το τελευταίο επεισόδιο του The Final Four πρόσφερε στους τηλεθεατές μοναδικές ερμηνείες από τους τέσσερις φιναλίστ, ιδιαίτερα ντουέτα αλλά και πλήθος καλεσμένων, το βράδυ της Κυριακής. Την μεγάλη μάχη και τον καλύτερο τους εαυτό, για τελευταία φορά, στη σκηνή του The Final Four έδωσαν η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης . Η Πέγκυ Ζήνα, ο Ίαν Στρατής, η Idra Kayne βρέθηκαν στο τάλεντ σόου για να τραγουδήσουν μαζί με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους. Οι τέσσερις φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και το κοινό αποφάσισε σε ποιον από θα δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον αντίπαλό του στην πρώτη μονομαχία, ενώ οι εναπομείναντες αποτέλεσαν το ζευγάρ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Το μεγάλο φαβορί επιβεβαιώθηκε! Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης

Πλήρης από κάθε άποψη ήταν ο μεγάλος τελικός του The Final Four το βράδυ της Κυριακής... The post Το μεγάλο φαβορί επιβεβαιώθηκε! Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο μεγάλος νικητής του Final Four (Βίντεο)

Ο μεγάλος νικητής του Final Four… Δείτε το απίστευτο βίντεο που ακολουθεί: photo:pexels The post Ο μεγάλος νικητής του Final Four (Βίντεο) appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης

Πλήρης από κάθε άποψη ήταν ο μεγάλος τελικός του The Final Four το βράδυ της Κυριακής. Το τελευταίο επεισόδιο του τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 πρόσφερε στους τηλεθεατές μοναδικές ερμηνείες από τους τέσσερις φιναλίστ, ιδιαίτερα ντουέτα αλλά και πλήθος καλεσμένων. Την μεγάλη μάχη και τον καλύτερο τους εαυτό, για τελευταία φορά, στη σκηνή του The Final Four έδωσαν η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης . Η Πέγκυ Ζήνα, ο Ίαν Στρατής, η Idra Kayne βρέθηκαν στο τάλεντ σόου για να τραγουδήσουν μαζί με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους. Οι τέσσερις φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και το κοινό […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»