#Σάκης Καραθανάσης

Ο Μανώλης Μητσιάς τραγουδά Σταμάτη Κραουνάκη «Να ’χει Χρόνο Το Φιλί»

ieidiseis.gr
Ο Μανώλης Μητσιάς ερμηνεύει το τραγούδι «Να ’χει Χρόνο Το Φιλί» του Σταμάτη Κραουνάκη.Ο Μανώλης Μητσιάς συμμετέχει στο νέο δίσκο του Σταμάτη Κραουνάκη και ερμηνεύει το τραγούδι «Να ’χει Χρόνο Το Φιλί». Μάλιστα, στο νέο δίσκο με τίτλο «ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ», συμμετέχουν και οι εξής καλλιτέχνες: Ελένη Βιτάλη Χρήστος Γεροντίδης Φοίβος Δεληβοριάς Σάκης Καραθανάσης Κώστας Μπουγιώτης Επιπλέον, ο Σταμάτης Κραουνάκης σημειώνει για τον νέο του δίσκο τα εξής: «Άφησα μέσα στη συνθήκη του ιδιαίτερου κλίματος δημιουργίας των τραγουδιών κάθε τραγούδι να ζητήσει τον Κατάλληλο Ερμηνευτή του. Το ντουέτο μας με τον Φοίβο Δεληβοριά ήταν λίστα αναμονής για ηχογράφηση από εκείνη την Ταράτσα που γεννήθηκε
21:36 09/12/2020

«ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Σταμάτη Κραουνάκη, απόψε στις 21:00

lykavitos.gr
H εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA», απόψε στις 21:00 υποδέχεται τον σπουδαίο συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη. Tο αγαπημένο τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει». Μία μοναδική δημιουργία/ερμηνεία του σημαντικού Σταμάτη Κραουνάκη που θα μας παρασύρει σε ένα αξέχαστο μελωδικό ταξίδι. Μαζί του στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σάκης Καραθανάσης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Μπουγιώτης, ο Γιώργος Στιβανάκης και ο Μανώλης Μητσιάς. Μία αξέχαστη «Γιορτή […] The post «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» με τον Σταμάτη Κραουνάκη, απόψε στις 21:00 first appeared on Lykavitos.gr.
14:25 07/11/2020

Στο «Σπίτι με το Mega» ο Σταμάτης Κραουνάκης

ieidiseis.gr
Σήμερα, Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 21:00, ο Σταμάτης Κραουνάκης θα είναι στο MEGA. Στην εκπομπή «Σπίτι με το MEGA» θα είναι παρών απόψε στις 9 ο Σταμάτης Κραουνάκης. Ο σπουδαίος συνθέτης θα χαρίσει στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές, ερμηνεύοντας πολλές από τις σημαντικές επιτυχίες του. Μαζί του θα είναι η Ελένη Βιτάλη, ο Χρήστος Γεροντίδης, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Σάκης Καραθανάσης, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Κώστας Μπουγιώτης, ο Γιώργος Στιβανάκης και ο Μανώλης Μητσιάς. Δείτε το σχετικό trailer:
11:57 07/11/2020

Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα στο Gazarte Roof Stage

patrasevents.gr
Βουτάδων 32-34, ΑθήναΣάββατο, 31 Οκτ 2020 20:30Το Gazarte υποδέχεται τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη Σπείρα για μία σπιτική συναυλία στην Ταράτσα του, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 20.30 το βράδυ. Παίζουν (αλφαβητικά):Δημήτρης Ανδρεάδης πιάνο, πλήκτραΧρήστος Γεροντίδης φωνή, καχόνεΣάκης Καραθανάσης φωνή, καχόνεΣταμάτης Κραουνάκης πιάνο, φωνήΚώστας Μπουγιώτης φωνή, καχόνεΒάιος Πράπας μπουζούκι, κιθάρα, φωνήΓιώργος Στιβανάκης φωνή, καχόνεΓιώργος Ταμιωλάκης βιολοντσέλοΉχος - Γιώργος ΤσατσούληςΦώτα - Κώστας Μπλουγουράς Ηχητική υποστήριξη - Δημήτρης Στρίγγος- Epoca...
17:30 14/10/2020

Σταμάτης Κραουνάκης: «Σπιτικές Συναυλίες» στο Βεάκειο θέατρο

ieidiseis.gr
Ο Σταμάτης Κραουνάκης εγκαινιάζει το Σάββατο το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά.Ο Σταμάτης Κραουνάκης το Σάββατο 4 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ θα εγκαινιάσει το «Pic Nic Festival» του Δήμου Πειραιά. Μάλιστα, στο Άλσος Βεάκειου θα παρουσιάσει το «Κι ένα γιασεμί τεράστιο μοσχοβολούσε σα σκούρο βλέμμα που υποχώρησε από έρωτα». Έτσι, με τις κατάλληλες αποστάσεις υγείας αλλά χωρίς κοινωνικές αποστάσεις, αυτό το καλοκαίρι «θα το περάσουμε παρέα», τονίζει σε αντίστοιχη ανακοίνωση. Επιπλέον, στη παράσταση συμμετέχουν αλφαβητικά: Δημήτρης Ανδρεάδης πιάνο, πλήκτρα Χρήστος Γεροντίδης φωνή, καχόνε Σάκης Καραθανάσης φωνή, καχόνε Σταμάτης Κραουνάκης πιάνο, φωνή Κώστας Μπουγιώτης φωνή, καχόνε Βάιο
20:09 24/06/2020

Δείτε ποιος από τους τέσσερις αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του The Final Four!

paraskhnio.gr
Την μεγάλη μάχη και τον καλύτερο τους εαυτό, για τελευταία φορά, στη σκηνή του The Final Four έδωσαν η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης . Οι τέσσερις φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και το κοινό αποφάσισε σε ποιον από τους τέσσερις θα δώσει το πλεονέκτημα να διαλέξει τον […] The post Δείτε ποιος από τους τέσσερις αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του The Final Four! appeared first on Paraskhnio.gr.
08:32 09/12/2019

Τελικός Final Four: Ο Μιχάλης Κουινέλης τραγούδησε με την Ήβη Αδάμου και ξεσήκωσαν τους πάντες

Newsbeast.gr
Τα πάντα είχε ο τελικός του The Final Four το βράδυ της Κυριακής. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Καραθανάσης...
08:06 09/12/2019

The Final 4: Ο Σάκης Καραθανάσης είναι ο μεγάλος νικητής - Ξέσπασαν σε κλάματα συγγενείς και φίλοι (βίντεο)

pronews.gr
Ο Σάκης Καραθανάσης ήταν ο μεγάλος νικητής του The Final 4. Στον χθεσινό τελικό που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, οι τέσσερις φιναλίστ, αφού τραγούδησαν από ένα τραγούδι, είδαν το κοινό να επιλέγει έναν για να του δώσει το πλεονέκτημα του ποιον θα επιλέξει για αντίπαλο στην μονομαχία για τον ημιτελικό. Το κοινό ψήφισε την Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η οποία διάλεξε τον Μάνο Κοκολάκη για αντίπαλο, ενώ το άλλο ζευγάρι ήταν μεταξύ του Σάκη Καραθανάση και της Βαρβάρας Αργυρού. Ο Σάκης και η Εμμανουέλα κατέληξαν στον τελικό όπου έδωσαν άλλη μία μονομαχία για το ποιος θα ήταν ο μεγάλος νικητής του σόου. Final 4: Το βίντεο με την ανακοίνωση του νικητή Σάκης και Εμμανουέλα στήθηκαν μπροστά στους κριτές, όπου περίμ
06:22 09/12/2019

Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης

zappit.gr
Πλήρης από κάθε άποψη ήταν ο μεγάλος τελικός του The Final Four το βράδυ της Κυριακής. Το τελευταίο επεισόδιο του […] The post Μεγάλος νικητής του Final Four ο Σάκης Καραθανάσης appeared first on Zappit.
01:06 09/12/2019

The Final Four: Απουσίαζε η Φουρέιρα από την κριτική επιτροπή – Τι συνέβη τη βραδιά του τελικού;

tromaktiko.gr
The Final Four: Στις  20:45 ακριβώς ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του μουσικού ριάλιτι του ΑΝΤ1.  Η Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, η Βαρβάρα Αργυρού, ο Μάνος Κοκολάκης και ο Σάκης Καραθανάσης θα τα δώσουν όλα για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη. Ένας, θα κερδίσει το πολυπόθητο συμβόλαιο με τη MINOS EMI UNIVERSAL και 50.000 ευρώ! Η Ζέτα Μακρυπούλια […] The post The Final Four: Απουσίαζε η Φουρέιρα από την κριτική επιτροπή – Τι συνέβη τη βραδιά του τελικού; appeared first on tromaktiko.
21:08 08/12/2019

The Final Four: O παίκτης που επέστρεψε και έφερε τα «πάνω κάτω» - Με 72% στον τελικό (βίντεο)

pronews.gr
Για μια δεύτερη ευκαιρία βρέθηκε και πάλι στο The Final Four, το βράδυ της Κυριακής, ο Σάκης Καραθανάσης. Ο 33χρονος τραγουδιστής ήταν εξ αρχής στους τέσσερις φιναλίστ μα σε προηγούμενο επεισόδιο έχασε την καρέκλα του. Με τις φωνητικές του δυνατότητες, ο Σάκης κατόρθωσε να μαγνητίσει την προσοχή των κριτών και να ακούσει διθυραμβικά σχόλια Έτσι, περνώντας με ευκολία στη φάση της μονομαχίας, ο διαγωνιζόμενος είχε τη στήριξη της Ελένης Φουρέιρα, του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Μιχάλη Κουινέλη και έμενε μόνο να κερδίσει και την εύνοια του κοινού. Κάτι που έκανε και μάλιστα με τρόπο εντυπωσιακό! Συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο, μέχρι τώρα, ποσοστό σε μονομαχία στο The Final Four, 72%.
08:28 02/12/2019

Επέστρεψε στο The Final Four και σάρωσε τα πάντα – Με 72% στον τελικό!

zappit.gr
Για μια δεύτερη ευκαιρία βρέθηκε και πάλι στο The Final Four, το βράδυ της Κυριακής, ο Σάκης Καραθανάσης. Ο 33χρονος […] The post Επέστρεψε στο The Final Four και σάρωσε τα πάντα – Με 72% στον τελικό! appeared first on Zappit.
07:57 02/12/2019

The Final Four: Οι νέοι παίκτες αποκαλύπτονται στην κάμερα του gossip-tv.gr (Videos)

tromaktiko.gr
The Final Four: Στο τελευταίο επεισόδιο του talent show του ANT1, είχαμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Οι: Εμμανουέλα Ζαμπετάκη, Μάνος Κοκολάκης, Σάκης Καραθανάσης και Γιάννης… The post The Final Four: Οι νέοι παίκτες αποκαλύπτονται στην κάμερα του gossip-tv.gr (Videos) appeared first on tromaktiko.
22:03 06/11/2019

The Final Four: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι Finalist.

spoilers
Απο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου σας είχαμε ενημερώσει οτι  ο Μάνος Κοκολάκης, ο Γιάννης Λάφης και ο Σάκης Καραθανάσης  χάνουν την καρέκλα τους σύμφωνα με το Spoil που δόθηκε πρώτα απο την ομάδα The Power of Truth στο Facebook. Όπως είδαμε στο επεισόδιο υπήρξαν μεγάλες μονομαχίες που κατάφεραν να εκθρονίσουν τους μέχρι τότε τρεις Finalist. […] Το spoiler The Final Four: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι Finalist. εμφανιστηκε πρώτα στο site Spoilers.
00:22 04/11/2019

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load