Υποχθόνιος: “Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι ήμουν αλκοολικός και”…
01:24 - 12/05/2021
Ο Υποχθόνιος, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show! Ο καλλιτέχνης που θεωρείται
To άρθρο Υποχθόνιος: “Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι ήμουν αλκοολικός και”… δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αλκόολ»
Ο Υποχθόνιος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για την διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και σε συνεργάτη του αλλά και τις συνεδρίες του στο ΚΕΘΕΑ Κοζάνης.
Διαβάστε το στο Υποχθόνιος: Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αλκοόλ
Για την απόφασή του να σταματήσει να βγάζει άλμπουμ, την εμπειρία του στο ΚΕΘΕΑ αλλά και τις κόντρες του, μίλησε ο Υποχθόνιος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». «Ήταν σαν να μαλώνει μπαμπάς με το παιδί στην εφηβεία, δεν έχω κακία. Αυτό ξεκίνησε από την άλλη πλευρά ότι ο Ύπο […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΥποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αλκόολ»
Ο Υποχθόνιος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για την διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και σε συνεργάτη του καθώς και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΥποχθόνιος: Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αλκοόλ (BINTEO)
Ειδικότερα, όπως είπε ο Υποχθόνιος στον ΑΝΤ1: «Ήταν σαν να μαλώνει μπαμπάς με το παιδί στην εφηβεία, δεν έχω κακία. Αυτό ξεκίνησε από την άλλη πλευρά ότι ο Ύπο πήγε στο ΚΕΘΕΑ… Πήγα στην Κοζάνη να με παρακολουθήσουν κι έκανα τρεις συνεδρίες και με ρώτησαν τι πίνεις. Τους απάντησα ένα κρασάκι, καμιά μπύρα μετά το […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΥποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με το αλκόολ»
Ο Υποχθόνιος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για την διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο […]
The post Υποχθόνιος: «Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με το αλκόολ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΥποχθόνιος: “Πήγα στο ΚΕΘΕΑ της Κοζάνης γιατί νόμιζα ότι είχα θέμα με τον αλκοόλ”
Υποχθόνιος: Όσα αποκάλυψε στο "The 2night Show".
Διαβάστε το στο neolaia.grΥποχθόνιος: Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αλκόολ
Για την εμπειρία του στο ΚΕΘΕΑ αλλά και τις κόντρες του, μίλησε ο Υποχθόνιος ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».Ο Υποχθόνιος ήταν καλεσμένος στο The 2Night Show και μίλησε για την διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ίδιο και σε συνεργάτη του αλλά και τις συνεδρίες του στο ΚΕΘΕΑ Κοζάνης. «Ήταν σαν να μαλώνει μπαμπάς με το παιδί στην εφηβεία, δεν έχω κακία. Αυτό ξεκίνησε από την άλλη πλευρά ότι ο Ύπο πήγε στο ΚΕΘΕΑ… Πήγα στην Κοζάνη να με παρακολουθήσουν κι έκανα τρεις συνεδρίες και με ρώτησαν τι πίνεις. Τους απάντησα ένα κρασάκι, καμιά μπύρα μετά το φαγητό… Μου είπαν φύγε από εδώ αγόρι μου, δεν έχεις κάτι κι έχουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά θ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΥποχθόνιος: "Πήγα στο ΚΕΘΕΑ γιατί νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με το αλκόολ" (video)
"Έκανα τρεις συνεδρίες και με ρώτησαν τι πίνεις"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr