Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του Greek Freak (vid)

13:32 - 12/05/2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γίνεται ταινία και ήδη έχουν τα γυρίσματα για τη ζωή του είχαν ξεκινήσει, όπως αναφέρει η εκπομπή «Φωλιά του Κου-Κου». από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο «Greek Freak»

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ετοιμάζεται να γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού

Διαβάστε το στο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει πατέρας για 2η φορά

Αυτό ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram η Μαράια με αφορμή τη γιορτή της μητέρας. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Ξέρω ότι είναι μια κλισέ δήλωση, αλλά είναι η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να συνειδητοποιήσω για όσα είμαι ικανή. σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Ο γιος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά! (pic)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο περιμένει με τη σύντροφό του, Μαράια, το δεύτερο παιδί τους, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω instagram.

Διαβάστε το στο fosonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sportime.gr

Όταν γατάκι βαρέθηκε να προσποιείται και έφαγε με τα… χέρια

Θερίζει τα νοικοκυριά η ακρίβεια: Άδειασαν τα ψυγεία σε 2 χρόνια – Τι αγοράζαμε με 25 ευρώ το 2022 και τι σήμερα

Της… ξέφυγε της Καινούργιου μια πικάντικη λεπτομέρεια για τη σχέση της!

Δεν θα αργήσει να παίξει ο Γιαζίτσι

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 11/10: Δυνατό τριήμερο με Εθνικές ομάδες!

Grand Hotel επόμενα επεισόδια: Ο Ζάχος πυροβολεί τον Πέτρο – Ο Ρήγας φυλακή!