Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο

03:27 - 13/05/2021

Στο κατά πόσο επηρέασε τη ζωή του η έλλειψη του πατρικού προτύπου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, που βρέθηκε καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το 1981 […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βουλευτής της ΝΔ: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” με την Ελεονώρα Μελέτη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του. «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου εκείνη την εποχή ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το προσπαθούσε […] The post Βουλευτής της ΝΔ: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Κ.Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα – Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου» (βίντεο)

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, στον Alpha και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η έλλειψη του πατέρα του από την ζωή του αλλά και το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνο με την μητέρα του. «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο. Η μητέρα μου εκείνη την εποχή ήταν σε μια μετάβαση στην καριέρα της κι είχε πάει στο Λονδίνο. Το προσπαθούσε μόνη της. Το 1981 είπε να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό. Το καλοκαίρι του 1986 επέστρεψε στην Ελλάδα, δούλευε στην Σκιάθο, γνώρισε τον πατέρα μου και προέκυψα εγώ. Στην συνέχεια δεν ταίριαξαν. Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν καλοκαιρινού έρωτα στην Σκιάθο – Δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, στον Alpha και- μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο πόσο τον επηρέασε η έλλειψη του πατέρα του από την ζωή του αλλά και το γεγονός ότι μεγάλωσε μόνο με την μητέρα του. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Κυρανάκης: «Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα» (video)

Προσωπική εξομολόγηση έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σχετικά με την ζωή του και την σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο όπως ο ίδιος είπε τον έχει δει ελάχιστες φορές στην ζωή του. Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ALPHA και την Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως είναι αποτέλεσμα ενός καλοκαιρινού έρωτα. Συγκεκριμένα μιλώντας …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας