#Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κώστας Κυρανάκης στην «Κ»: Στόχος όλες οι πράξεις του Κτηματολογίου να γίνονται ψηφιακά

paraskhnio.gr
H «επανάσταση» στο Κτηματολόγιο της Θεσσαλονίκης έγινε και από εκεί που οι πολίτες ταλαιπωρούνταν με τις ώρες για να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους, πλέον οι περισσότερες πράξεις γίνονται ψηφιακά χωρίς φυσική παρουσία και ουρές. Σε αυτές τις νέες ψηφιακές συναλλαγές αλλά και τις προκλήσεις που ακολουθούν στέκεται ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, σε συνέντευξή Το άρθρο Κώστας Κυρανάκης στην «Κ»: Στόχος όλες οι πράξεις του Κτηματολογίου να γίνονται ψηφιακά εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
12:28 14/04/2024

Κτηματολόγιο: Η τεχνητή νοημοσύνη θα… ελέγχει τα συμβόλαια σε 15 λεπτά – Τι είπε ο Κυρανάκης

empisteutiko.gr
Στόχος είναι ο νομικός έλεγχος του συμβολαίου να γίνεται σε μόλις 15 λεπτά, πριν περάσει ο φάκελος στους αρμόδιους υπαλλήλους του Κτηματολογίου Μία πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη μείωση του χρόνου καταχώρησης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ειδικότερα, συμμετέχοντας σε συζήτηση για το παράδειγμα ψηφιακού μετασχηματισμού του δημοσίου τομέα στην Ελλάδα, που διοργάνωσε ο παγκόσμιος τηλεπικοινωνιακός […] The post Κτηματολόγιο: Η τεχνητή νοημοσύνη θα… ελέγχει τα συμβόλαια σε 15 λεπτά – Τι είπε ο Κυρανάκης appeared first on Empisteutiko.gr.
16:58 29/02/2024

Κτηματολόγιο: Έρχεται η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για τον νομικό έλεγχο συμβολαίων

sinidisi.gr
Ένα ακόμη βήμα που οδηγεί στην περαιτέρω μείωση του χρόνου καταχώρησης των ακινήτων στο Κτηματολόγιο ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ειδικότερα, συμμετέχοντας σε συζήτηση για το παράδειγμα ψηφιακού μετασχηματισμού του δημοσίου τομέα στην...Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κτηματολόγιο: Έρχεται η χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για τον νομικό έλεγχο συμβολαίων
12:09 29/02/2024

«Σκοτωμός» ανάμεσα σε Κυρανάκη και Καλογεροπούλου: «Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου»

lamianow.gr
Με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δημοσιογράφος, Ελένη Καλογεροπούλου ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση. Mε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δημοσιογράφος, Ελένη Καλογεροπούλου στον αέρα της εκπομπής του Action 24, «Πίσω από τις Γραμμές» όταν εκείνη τον ρώτησε εάν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Σας ρωτάω κάτι. Δεν καταλαβαίνω την επιθετικότητά σας. Αυτή είναι δουλειά μου. Δεν σας νοιάζει; Και εμένα δεν με νοιάζει και θα συνεχίσω να σας ρωτώ. Εκτίθεστε. Ακόμα και τώρα δεν το λέτε. Να είστε πιο συγκεκριμένος. Προφανώς, θέλετε να κρυφτείτε γ
12:37 04/02/2024

Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Κυρανάκη και Καλογεροπούλου: «Θέλετε να κρυφτείτε» – «Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου»

zappit.gr
Τα ξίφη τους «διασταύρωσαν» ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου. Αφορμή στάθηκε το ερώτημα του […] The post Απίστευτη ένταση ανάμεσα σε Κυρανάκη και Καλογεροπούλου: «Θέλετε να κρυφτείτε» – «Λυπάμαι για το επίπεδο του διαλόγου» appeared first on Zappit.
10:00 03/02/2024

Κυρανάκης: Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Φάκελος Μεταβίβασης Ακινήτου

paraskhnio.gr
Η κυβέρνηση είναι ανοικτή σε κάθε πρόταση που θα διευκολύνει τους πολίτες και θα αντιμετωπίζει τη γραφειοκρατία αναφέρει ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κωνσταντίνος Κυρανάκης με αφορμή τη λειτουργία του Ψηφιακού Φακέλου Μεταβίβασης Ακινήτου που ξεκίνησε την λειτουργία από την 1η Ιανουταρίου στο akinita.gov.gr. Ο κ. Κυρανάκης κάλεσε του συμβολαιογράφους να μπουν στην πλατφόρμα επισημαίνοντας μάλιστα ότι οι πράξεις τους θα Το άρθρο Κυρανάκης: Σε λειτουργία ο Ψηφιακός Φάκελος Μεταβίβασης Ακινήτου εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
22:28 02/01/2024

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το κτηματολόγιο στην Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα

Newsique.gr
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του Ελληνικού Κτηματολογίου με θέμα «Δήλωσε την περιουσία σου, δώσε αξία στη γη σου» στην Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 αντίστοιχα. Κύριος ομιλητής ήταν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ενώ εκ μέρους της Διοίκησης του Ελληνικού Κτηματολογίου παρέστησαν […] Το άρθρο Ενημερωτικές εκδηλώσεις για το κτηματολόγιο στην Κέρκυρα και την Ηγουμενίτσα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
18:58 15/12/2023

Κωνσταντίνος Κυρανάκης> Δεν θα σας ανήκει τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι. Τα συμβόλαια ακινήτων ως κουκίδες στο ψηφιακό σύμπαν

kourdistoportocali.com
Breaking News The post Κωνσταντίνος Κυρανάκης> Δεν θα σας ανήκει τίποτε και θα είστε ευτυχισμένοι. Τα συμβόλαια ακινήτων ως κουκίδες στο ψηφιακό σύμπαν appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
14:37 16/11/2023

Κυρανάκης: Από Δευτέρα ξεκινά η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών επιδόσεων στο Κτηματολόγιο

thecaller.gr
«Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ξεκινά τη λειτουργία της η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών επιδόσεων για δικαστικούς επιμελητές στο Κτηματολόγιο, μέσω του ktimatologio.gov.gr.»«Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου ξεκινά τη λειτουργία της η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών επιδόσεων για δικαστικούς επιμελητές στο Κτηματολόγιο, μέσω του ktimatologio.gov.gr.»«Πρόκειται για ακόμη μια ψηφιακή υπηρεσία που στοχεύει στη διευκόλυνση των συναλλαγών, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο διεκπεραίωσης και αφαιρώντας μια ακόμη ‘ουρά’», δηλώνει στο ΑΠΕ ΜΠΕ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Πρακτικά, από αύριο […]
10:00 15/10/2023

Κ. Κυρανάκης: Εντός Οκτωβρίου η ψηφιακή πλατφόρμα νομικού ελέγχου

naftemporiki.gr
Στο «τεράστιο πρόβλημα των εκκρεμών μεταγραφών συμβολαίων και άλλων πράξεων» αναφέρθηκε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης σε ανάρτησή του στο Facebook τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να μείνει άλυτο». «Σήμερα… Κ. Κυρανάκης: Εντός Οκτωβρίου η ψηφιακή πλατφόρμα νομικού ελέγχου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
20:00 05/10/2023

Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Αν δεν ξέρεις, μη σηκώνεις το δάχτυλο»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κλήθηκε να […] The post Κωνσταντίνος Κυρανάκης κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Αν δεν ξέρεις, μη σηκώνεις το δάχτυλο» appeared first on Zappit.
09:00 23/09/2023

Κ. Κυρανάκης: «Ψηφίστε περισσότερους tech friendly πολιτικούς» – Η απάντηση σε πάνελ επιστημόνων που κέρδισε τις εντυπώσεις (ΦΩΤΟ)

paraskhnio.gr
Να ψηφίσουν περισσότερους «tech friendly» πολιτικούς πρότεινε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο πάνελ και στο κοινό της ανοιχτής συζήτησης με τίτλο «AI opportunities in the Mediterranean region» που διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε τη συνέχεια στη https://www.karfitsa.gr/parapolitika/k-kyranakis-psifiste-perissoterous-tech-friendly-politikous-i-apantisi-se-panel-epistimonon-pou-kerdise-tis-entyposeis-foto/ Το άρθρο Κ. Κυρανάκης: «Ψηφίστε περισσότερους tech friendly πολιτικούς» – Η απάντηση σε πάνελ επιστημόνων που κέρδισε τις εντυπώσεις (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:28 31/08/2023

Κυρανάκης από Θεσσαλονίκη: Ανάγκη για επιμόρφωση των νομοθετών στην τεχνητή νοημοσύνη – Να ενταχθεί ως μάθημα στα σχολεία (ΦΩΤΟ+Video)

paraskhnio.gr
Την αναγκαιότητα για τεχνολογική επιμόρφωση των Ελλήνων νομοθετών με το εργαλείο του ΑΙ (Artificial Intelligence) επεσήμανε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος βρέθηκε στο πάνελ της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Ανατόλια με τίτλο «AI opportunities in the Mediterranean region». Διαβάστε περισσότερα στο www.karfitsa.gr Το άρθρο Κυρανάκης από Θεσσαλονίκη: Ανάγκη για επιμόρφωση των νομοθετών στην τεχνητή νοημοσύνη – Να ενταχθεί ως μάθημα στα σχολεία (ΦΩΤΟ+Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:28 31/08/2023

Κυρανάκης: Προς μεταβίβαση ακινήτου αποκλειστικά ψηφιακά – Από 28 Αυγούστου

pagenews.gr
Η μεταβίβαση ακινήτου, αποκλειστικά με ψηφιακές διαδικασίες, είναι στόχος του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης όπως τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Πρωϊνή Ενημέρωση ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
02:46 13/08/2023

Μόνο ηλεκτρονικά θα γίνονται σύντομα οι μεταβιβάσεις ακινήτων

myvolos.net
Newsroom 12.08.2023 • 07:54 Κοινοποίηση Αποκλειστικά µε ψηφιακές διαδικασίες επιδιώκει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης να γίνονται οι μεταβιβάσεις ακινήτων, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο αρμόδιος υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης. «Σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς και τα υπουργεία στόχος μας είναι η μεταβίβαση ακινήτου να γίνεται αποκλειστικά ψηφιακά», είπε. «Θα είμαστε σε θέση σύντομα να ανακοινώσουμε κάποια […]
08:46 12/08/2023

Κυρανάκης: Προς μεταβίβαση ακινήτου αποκλειστικά ψηφιακά – Από 28 Αυγούστου τέλος οι ουρές στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών

logiastarata.gr
Η μεταβίβαση ακινήτου, αποκλειστικά με ψηφιακές διαδικασίες, είναι στόχος του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης όπως τόνισε ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης. «Σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους φορείς και τα υπουργεία στόχος μας είναι η μεταβίβαση ακινήτου να γίνεται αποκλειστικά ψηφιακά. Θα είμαστε σε θέση σύντομα να ανακοινώσουμε κάποια πράγματα. Στόχος είναι να γίνουν όλα ψηφιακά. Την ώρα […] The post Κυρανάκης: Προς μεταβίβαση ακινήτου αποκλειστικά ψηφιακά – Από 28 Αυγούστου τέλος οι ουρές στο Κτηματολογικό Γραφείο Αθηνών appeared first on Λόγια-Σταράτα.
16:00 11/08/2023

Συνεχίζονται οι ουρές της ντροπής στο Κτηματολόγιο Αθηνών - Τι εξετάζει η κυβέρνηση

ieidiseis.gr
Στο Κτηματολόγιο Αθηνών βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης Αυτοψία στο Κτηματολόγιο Αθηνών πραγματοποίησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης ο οποίος δήλωσε ότι από 28 Αυγούστου θα λειτουργήσει ψηφιακή πλατφόρμα με την οποία θα δίνεται ηλεκτρονικά αριθμός προτεραιότητας για να αποφεύγεται η ταλαιπωρία σε μεγάλες ουρές αναμονής. Τα ρεπορτάζ που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας με τις τεράστιες ουρές αναμονής έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών για ένα χαρτάκι προτεραίοτητας, έφεραν στην επιφάνεια το πρόβλημα της έλλειψης ψηφιοποίησης ορισμένων υπηρεσιών. Π.χ., για να εκδώσει κάποιος ένα πιστοποιητικό θα πρέπει να μπει σε λίστα α
09:46 04/08/2023

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η έλλειψη πατρικού προτύπου σημαίνει ότι τον ρόλο του πατέρα έπρεπε να τον μάθω μόνος μου»

zappit.gr
Ο υφυπουργός ψηφιακής πολιτικής, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην Secret των Παραπολιτικών και στην Αλεξάνδρα Καϋμένου και μίλησε μεταξύ άλλων […] The post Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η έλλειψη πατρικού προτύπου σημαίνει ότι τον ρόλο του πατέρα έπρεπε να τον μάθω μόνος μου» appeared first on Zappit.
09:00 29/07/2023

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: O υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας – Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή

tlife.gr
Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέλαβε ένα πολύ σημαντικό αξίωμα στην νέα κυβέρνηση της χώρας μας με τη To άρθρο Κωνσταντίνος Κυρανάκης: O υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας – Η ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 28/06/2023

Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Παπαστεργίου: Στόχος οι 1532 υπηρεσίες να γίνουν 5.000

eleftherostypos.gr
Δημήτρης Παπαστεργίου: Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου και ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρέλαβαν τη σκυτάλη από τον Σωκράτη Κάτσικα. «Νομίζω πως θα πρέπει πραγματικά να οριοθετήσουμε την Ελλάδα πριν το gov.gr και μετά το gov.gr» είπε ο κ. Παπαστεργίου και όπως επισήμανε «οι 1532 υπηρεσίες που υπάρχουν θα […] Το άρθρο Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης – Παπαστεργίου: Στόχος οι 1532 υπηρεσίες να γίνουν 5.000 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
18:00 27/06/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load