“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε εξομολογηθεί ότι ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ, αλλά ο…”
09:30 - 13/05/2021
Για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη μίλησε στο Happy Day ο ηθοποιός, Περικλής Αλμπάνης.
To άρθρο “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε εξομολογηθεί ότι ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ, αλλά ο…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε πει τον μεγάλο της έρωτα. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ» (Βίντεο)
Διαβάστε το στο «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μού είχε εξομολογηθεί ότι ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ»
Στην κάμερα του Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Αλμπάνης, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ ε΄κανε μια αποκάλυψη σχετικά με το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. «Το 1991 γνωρίζω αυτό το υπέροχο πλάσμα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμένα. […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε εκμυστηρευτεί το μεγάλο της έρωτα, δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά ο…».
Στην εκπομπή “Happy Day” και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη ο Περικλής Αλμπάνης, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για […]
The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε εκμυστηρευτεί το μεγάλο της έρωτα, δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, αλλά ο…». appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ – Τι αποκάλυψε ο Περικλής Αλμπάνης
«Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα»
Διαβάστε το στο news.grΠερικλής Αλμπάνης: "Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου είχε εκμυστηρευτεί το μεγάλο της έρωτα" (video)
"Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr