Βάσια Τριφύλλη: Απίστευτες ατάκες στον αέρα του “Πάμε Δανάη” – “Μη τον μελετάς τον μ@@@@α, ήταν γα@@@ος”
13:20 - 13/05/2021
Η Βάσια Τριφύλλη ήταν η σημερινή καλεσμένη της εκπομπής Πάμε Δανάη και η συζήτηση ξεκίνησε με
To άρθρο Βάσια Τριφύλλη: Απίστευτες ατάκες στον αέρα του “Πάμε Δανάη” – “Μη τον μελετάς τον μ@@@@α, ήταν γα@@@ος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσια Τριφύλλη: Η ατάκα που τους άφησε άφωνους «Μην τον μελετάς τον μ@λάκα»
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, το πώς βίωσε την καραντίνα, την καριέρα της, την οικογένειά της, αλλά και το κίνημα #metoo.
Διαβάστε το στο Βάσια Τριφύλλη για τον καρκίνο: Μην τον μελετάς τον μ@λ@κ@
Για την περίοδο της καραντίνας και τον κορονοϊό, τη «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο αλλά και το κίνημα #metoo μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Πέμπτη (13/5) η Βάσια Τριφύλλη. «Εκείνη με βίωσε, εγώ δεν της έδωσα καμία σημασία» είπε αναφερόμενη στην καραντίνα. «Της επιβλήθηκα εντελώς, αδιαφόρησα τελείως, ούτε για γκόμενο δεν έχω δείξει […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒάσια Τριφύλλη: Η ατάκα που τους άφησε άφωνους «Μην τον μελετάς τον μ@λάκα» (βίντεο)
Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, το πώς βίωσε την καραντίνα, την καριέρα της, την οικογένειά της, αλλά και το κίνημα #metoo. «Εκείνη με βίωσε, εγώ δεν της έδωσα καμία σημασία», ήταν η ατάκα της για την καραντίνα. «Της επιβλήθηκα εντελώς, αδιαφόρησα τελείως, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr