Γλυκά Νερά: Λύγισε στις κάμερες ο 32χρονος! «Θα τους βρει η Αστυνομία-Η κορούλα μου ευτυχώς είναι καλά»

14:12 - 13/05/2021

Μάλιστα, έκανε και κάποιες σύντομες δηλώσεις στις κάμερες, λέγοντας πως, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε στενή επαφή και συνεργασία με την Αστυνομία και μάλιστα τόνισε ότι οι αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους στοιχεία για τη δολοφονία και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ. «Από την πρώτη μέρα συλλέγουν στοιχεία, αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο 32χρονος - «Ευτυχώς η κορούλα μου είναι καλά»

Στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά, όπου βρήκε φρικτό θάνατο η 20χρονη σύζυγός του Καρολάιν, επέστρεψε το μεσημέρι του για…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γλυκά Νερά: Λύγισε ο 32χρονος στις κάμερες «Θα τους βρει η Αστυνομία-Η κορούλα μου ευτυχώς είναι καλά»

Γλυκά Νερά: Λύγισε ο 32χρονος στις κάμερες «Θα τους βρει η Αστυνομία-Η κορούλα μου ευτυχώς είναι καλά» Στο σπίτι του, στον τόπο του εγκλήματος, εκεί όπου αναγκάστηκε να ξαναβιώσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με την 20χρονη σύζυγό του να πέφτει νεκρή δίπλα του από τους ληστές-δολοφόνους και την 11 μηνών κορούλα του ευτυχώς να […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας