Στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για το EURO ο Τάνκοβιτς!
20:36 - 14/05/2021
Στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για το EURO ο Τάνκοβιτς!
14/05/2021
Στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για το EURO βρίσκεται ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς! Ο μεσοεπιθεικότς της ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε κανονικά στη λίστα του ομοσπονδιακού τεχνικού Γιάνε Αντερσον, αλλά η τελική ανακοίνωση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για τις 18 Μαΐου.
Ο Τάνκοβιτς, πάντως ακόμα και αν δεν είναι στη λίστα της 18ης Μαΐου, παραμένει στους υποψήφιους για το EURO, αν προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΑΕΚ: Στην προεπιλογή της εθνικής Σουηδίας για το Euro ο Τάνκοβιτς
Στις 18 Μαΐου θα γίνουν γνωστές οι τελικές κλήσεις της εθνικής Σουηδίας, με τον εξτρέμ της ΑΕΚ να βρίσκεται στην προεπιλογή
Διαβάστε το στο Σοκ στην εθνική Σουηδίας: Xάνει το Εuro ο Ζ.Ιμπραΐμοβιτς
Ο τραυματισμός του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα του επιτρέψει τελικά να συμμετάσχει με την εθνική Σουηδίας στα τελικά του Euro.
Ο προπονητής του σκανδιναβικού συγκροτήματος, Γιάνε Άντερσον, αποκάλυψε σήμερα ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 39χρονου σούπερ σταρ της Μίλαν στο γόνατο θα του στερήσει τη συμμετοχή από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού, καθώς θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες αποκατάστασης.
Ο «Ίμπρα» ζήτησε τη γνώμη του Φόλκερ Μούσαχλ, που τον είχε χειρουργήσει στο δεξί γόνατο πριν από τέσσερα χρόνια στις ΗΠΑ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή, διαμηνύοντάς του παράλληλα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να προλάβει τη διοργάνωση.
Διαβάστε το στο pronews.gr