Η επιθανάτια εμπειρία της Σάρον Στόουν: Υπήρχε το τούνελ και εγώ προσπαθούσα να ανέβω

10:30 - 15/05/2021

Στην εκπομπή “The Late Late Show With James Corden” βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός Σάρον Στόουν, και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθανάτια εμπειρία της που της άλλαξε τη ζωή. Με […]

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: «Όταν έφτασα μέχρι τον θάνατο» - «Έβλεπα τούνελ και προσπαθούσα να μπω» (video)

Την επιθανάτια εμπειρία της εξομολογείται η Σάρον Στόουν. «Υπήρχε το τούνελ και εγώ προσπαθούσα να ανέβω», αποκαλύπτει η διάσημη ηθοποιός στην εκπομπή «The Late Late Show With James Corden». Ανοίγοντας την ψυχή της η Σάρον Στόουν μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθανάτια εμπειρία που της άλλαξε τη ζωή. Με αφορμή το βιβλίο της, το άλλοτε ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: «Όταν έφτασα μέχρι τον θάνατο» - «Έβλεπα τούνελ και προσπαθούσα να μπω» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Η επιθανάτια εμπειρία της Σάρον Στόουν: Ήμουν σε τούνελ και στην άκρη ήταν δικά μου άτομα που έχουν πεθάνει

Για την συγκλονιστική επιθανάτια εμπειρία της μίλησε στην εκπομπή «The Late Late Show With James Corden» η Σάρον Στόουν. Με αφορμή το βιβλίο της, η... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η επιθανάτια εμπειρία της Σάρον Στόουν: Ήμουν σε τούνελ και στην άκρη ήταν δικά μου άτομα που έχουν πεθάνει

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)