#Σάρον Στόουν

Ασημίνα Ιγγλέζου: Στην παλαιά βουλή με σταυροπόδι αλλά Σάρον Σταόουν για να λήξει ο πόλεμος

koolnews.gr
Σε ημερίδα στην παλαιά βουλή με θέμα “Ο πόλεμος στην Ουκρανία και τα διαφορετικά κίνητρα για την ειρήνη” για λογαριασμό της European Association for the Defence for Minorities παρευρέθη η Ασημίνα Ιγγλέζου την Τρίτη 20 Μαρτίου και έκανε μια εμφάνιση που δε πέρασε απαρατήρητη! Με σταυροπόδι που ζάλισε τους παρευρισκομένους θύμισε Σάρον Στόουν και σίγουρα […] The post Ασημίνα Ιγγλέζου: Στην παλαιά βουλή με σταυροπόδι αλλά Σάρον Σταόουν για να λήξει ο πόλεμος appeared first on Koolnews.gr.
09:58 22/03/2024

Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε ποιος παραγωγός την πίεσε να συνευρεθεί με συμπρωταγωνιστή της

myvolos.net
Newsroom 13.03.2024 • 08:10 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε την ταυτότητα του κινηματογραφικού παραγωγού που, σύμφωνα με την ηθοποιό, απαίτησε από την ίδια να κοιμηθεί με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Sliver» του 1993 «για να βελτιωθεί η υποκριτική του απόδοση». Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι ο Ρόμπερτ Εβανς, ισχυρό όνομα του Χόλιγουντ εκείνη […]
08:47 13/03/2024

Σάρον Στόουν: Πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι πρόσφατες δηλώσεις της Σάρον Στόουν. Μιλώντας στο podcast Ladygang, η 65χρονη ανέφερε: «Στα 60, οι άνθρωποι νομίζεις ότι δεν σε κοιτούν πια. Η αλήθεια είναι πως πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά», είπε αρχικά η Στόουν. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες αποφεύγουν να ασχολούνται με μεγαλύτερες […] Το άρθρο Σάρον Στόουν: Πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
08:00 01/12/2023

Οταν η Σάρον Στόουν πλήρωνε τον μισθό του Ντι Κάπριο για να συμπρωταγωνιστήσουν

neolaia.gr
Πίσω στο 1995, οι παραγωγοί του «The Quick and the Dead» απέρριπταν τον ανερχόμενο ηθοποιό από το καστ, μέχρι τη στιγμή που η Στόουν πήρε τη μεγάλη πρωτοβουλία.
09:46 21/11/2023

Σάρον Στόουν: Πρώην επικεφαλής της Sony Pictures έβγαλε το πέος του μπροστά στο πρόσωπό μου

eretikos.gr
Η Σάρον Στόουν- που δεν κατονόμασε το στέλεχος αυτό- σημείωσε ότι αν είχε καταγγείλει τότε το περιστατικό, η Sony Pictures δεν θα την προσλάμβανε ποτέ ξανά.  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
18:58 09/11/2023

Συγκλονίζει η Σάρον Στόουν: «Είμαι ανάπηρη, κοιμάμαι 8 ώρες για να μην παθαίνω επιληψία»

eretikos.gr
Ήταν το 2001 όταν έσπασε μια αρτηρία στον εγκέφαλό της και της έδιναν 1% πιθανότητα επιβίωσης. Ο εγκέφαλος της Σάρον Στόουν αιμορραγούσε για εννέα ημέρες και οι γιατροί δεν ήταν αισιόδοξοι.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
23:58 07/10/2023

Σοκ με τη Σάρον Στόουν: Έχει μείνει ανάπηρη

empisteutiko.gr
Η Σάρον Στόουν μιλώντας σε συνέντευξή στο περιοδικό People αναφέρθηκε στην εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη πριν από περίπου 20 χρόνια. Μια δύσκολη κατάσταση με την υγεία της που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή τη. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Σάρον Στόουν – «Είμαι ανάπηρη…»   Όλα ξεκίνησαν όταν το 2001 έσπασε μια αρτηρία στον εγκέφαλό της […] The post Σοκ με τη Σάρον Στόουν: Έχει μείνει ανάπηρη appeared first on Empisteutiko.gr.
21:58 05/10/2023

Μετά τη Σάρον Στόουν η Γεωργία Σάλπα: Οι φωτογραφίες με σταυροπόδι που κάνουν θραύση στο Instagram

koolnews.gr
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Instagram της Γεωργίας Σάλπα ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Η ελληνικής καταγωγής σταρ, γνωστή για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το άψογο στιλ της, δεν σταματά να εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει. Μεταξύ των πολλών εικόνων που μοιράζεται, έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς […] The post Μετά τη Σάρον Στόουν η Γεωργία Σάλπα: Οι φωτογραφίες με σταυροπόδι που κάνουν θραύση στο Instagram appeared first on Koolnews.gr.
18:58 07/06/2023

Σάρον Στόουν: «Mετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθα, το Χόλυγουντ με ξέχασε»

tlife.gr
Η Σάρον Στόουν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του THR «Raising Our Voices» η 65χρονη ηθοποιός To άρθρο Σάρον Στόουν: «Mετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθα, το Χόλυγουντ με ξέχασε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 06/06/2023

Σάρον Στόουν: Η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ από το ατελιέ ζωγραφικής της

NewsBomb
Η Σάρον Στόουν πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αναστάτωσε 
14:40 27/05/2023

Σάρον Στόουν: Ποζάρει με μπικίνι και βάζει «φωτιά» στο Instagram

NewsBomb
Η φωτογραφία της Σάρον Στόουν με μπικίνι συγκέντρωσε περισσότερα από 250.000 likes
17:48 26/05/2023

Τι και αν έκλεισε τα 65, η Σάρον Στόουν παραμένει sex symbol και το δείχνει – «Είσαι είδωλο» 

Newsbeast.gr
Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και χαρακτηριστικό παράδειγμα, αναμφισβήτητα, αποτελεί η Σάρον Στόουν. Το sex symbol της δεκαετίας των 90s τι και έχει κλείσει τα 65 συνεχίζει να προκαλεί. Η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» ξέρει καλά πώς να τρελαίνει τους θαυμαστές της και έχει και τις αναλογίες αλλά και τον τρόπο για να το κάνει. Ενόψει του καλοκαιριού η Σάρον Στόουν τα πέταξε όλα και πόζαρε σέξι με το μαγιό της. Το πόσο το «έχει» ακόμα φαίνεται και από τα like καθώς η ηθοποιός συγκέντρωσε περισσότερα από 250.000 «καρδούλες» αλλά και εκατοντάδες σχόλια ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram με μικροσκοπικό μαγιό. «Είσαι είδωλο», είσαι «καυτή» ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από τη φω
08:10 26/05/2023

Σάρον Στόουν: «Είσαι είδωλο» της γράφουν για τη φωτογραφία με το μπικίνι στα 65

ProtoThema.gr
Η φωτογραφία της Σάρον Στόουν πήρε περισσότερα από 250.000 likes
07:14 26/05/2023

Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε με αποκαλυπτικό μαγιό και δείχνει έτοιμη για το καλοκαίρι

paraskhnio.gr
Η Σάρον Στόουν φαίνεται πως στα 65 της, νιώθει καλύτερα από ποτέ με τον εαυτό της και αυτό αποδεικνύεται μέσα από κάθε της ανάρτηση. Η διάσημη ηθοποιός, δε διστάζει να φωτογραφηθεί με αποκαλυπτικά ρούχα ή και μαγιό, δείχνοντας στο κοινό της πως και σε αυτή την ηλικία, διατηρεί ένα ιδιαίτερα καλλίγραμμο κορμί. Αυτή τη φορά, η Το άρθρο Η Σάρον Στόουν φωτογραφήθηκε με αποκαλυπτικό μαγιό και δείχνει έτοιμη για το καλοκαίρι εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
17:06 25/05/2023

Η Σάρον Στόουν είναι έτοιμη για το καλοκαίρι και το δείχνει με μια φωτογραφία

Newsit
Φόρεσε το λεοπάρ μπικίνι της και τα γυαλιά του ηλίου της και είναι έτοιμη για το καλοκαίρι. Η Σάρον Στόουν, με μια φωτογραφία, «ρίχνει» το Instagram. Μια φωτογραφία που την έχει τραβήξει η ίδια, ποζάροντας με το μπικίνι της σε έναν καθρέφτη του σπιτιού της. «Έτοιμη για το καλοκαίρι» γράφει η Σάρον Στόουν καθώς ποζάρει. ... Περισσότερα To άρθρο Η Σάρον Στόουν είναι έτοιμη για το καλοκαίρι και το δείχνει με μια φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:16 25/05/2023

Η Σάρον Στόουν ξεσπά εναντίον της Κιμ Καρντάσιαν που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: «Εκτιμούμε την τέχνη μας»

neolaia.gr
Η Στόουν αναφέρθηκε στη θεωρία του συγγραφέα Μάλκολμ Γκλάντγουελ ότι χρειάζονται 10.000 ώρες εξάσκησης για να πετύχεις σε οποιαδήποτε δεξιότητα.
11:04 27/04/2023

Η Σάρον Στόουν αποχαιρετά με ένα ξεχωριστό τρόπο τον Τζέιμς Κόρντεν

matrix24.gr
Η Σάρον Στόουν(Sharon Stone) βρέθηκε καλεσμένη σε μία από τις τελευταίες εκπομπές του Τζέιμς Κόρντεν(James Corden) στο CBS. Ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα θέλησε να αποχαιρετίσει τον παρουσιαστή μ΄ένα έργο που φιλοτέχνησε και έχει τον τίτλο «A Fine Way To [...]
21:56 19/04/2023

Αποκάλυψη Σάρον Στόουν για Μάικλ Ντάγκλας και «Βασικό Ένστικτο»

in.gr
Η Σάρον Στόουν αποκάλυψε τη διαφορά στην αμοιβή με τον Μάικλ Ντάγκλας για το «Βασικό Ένστικτο».
14:46 31/03/2023

Σάρον Στόουν: «Είμαι ευτυχισμένη που μεγαλώνω, νιώθω φανταστικά»

Zougla
Λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά της η ηθοποιός Σάρον Στόουν πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού...
11:10 31/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load