Κούγιας: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοροϊδεύει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2015"
00:26 - 16/05/2021
Κούγιας: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα κοροϊδεύει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2015"
16/05/2021
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τον Μανώλη Μπέρτο και το συμβάν με τον Φάμπρι Κάστρο.
Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στη NOVA επισήμανε ανάμεσα στα άλλα:
Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Έχω την πεποίθηση ότι αυτή δεν είναι η τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας. Είδατε ότι την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που κάναμε, ζήτησα να αναβληθεί ολόκληρη η προηγούμενη αγωνιστική, κι όχι μόνο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει, γιατί εγώ θεωρώ ότι με όσα γνωρίζω -γιατί ουδείς άλλος γνωρίζει- ότι η καταγγελία που έ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας: «Ο ΠΑΣ από το 2015 κοροϊδεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Ηπειρώτες αναφέρθηκε στην καταγγελία που έχουν κάνει οι Βυσσινί κατά της ομάδας των Ιωαννίνων.
Διαβάστε το στο to10.grΚούγιας : “Κοροϊδεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο ΠΑΣ – Κωμωδία τα πλέι άουτ”
Με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην κάμερα της Nova. «Έχω την πεποίθηση ότι αυτή δεν είναι η τελευταία εμφάνιση της ομάδας μας. Είδατε ότι την προηγούμενη τηλεδιάσκεψη που κάναμε, ζήτησα να αναβληθεί ολόκληρη η προηγούμενη αγωνιστική, κι όχι μόνο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα. […]
Διαβάστε το στο thessports.gr