Έξαλλος ο Ζιντάν: «Παίζουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα και θα πω στους παίκτες μου ότι φεύγω;»
22:42 - 16/05/2021
Έξαλλος ο Ζιντάν: «Παίζουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα και θα πω στους παίκτες μου ότι φεύγω;»
16/05/2021
Οι φήμες στην Ισπανία αναφέρουν ως σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη λήξη της σεζόν, με κάποια δημοσιεύματα να λένε πως ο Γάλλος έχει ήδη ανακοινώσει στους παίκτες του την απόφαση να αφήσει τον μαδριλένικο πάγκο.
Ο «Ζιζού» ωστόσο, διέψευσε κατηγορηματικά μετά το ματς με την Αθλέτικ Μιλμπάο (νίκη της Ρεάλ με 1-0 που την κράτησε ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου) τα παραπάνω δημοσιεύματα: «Πώς είναι δυνατόν να πω στους παίκτες μου ότι φεύγω; Παίζουμε τη ζωή μας και το πρωτάθλημα όλο και θα πω ότι φεύγω;
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζιντάν: “Παίζουμε το πρωτάθλημα και θα πω ότι φεύγω;”
Στην κατηγορηματική διάψευση περί αποχώρησής του από τη Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε ο Ζινεντίν Ζιντάν.
The post Ζιντάν: “Παίζουμε το πρωτάθλημα και θα πω ότι φεύγω;” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΖιντάν: «Πώς είναι δυνατόν να πω στους παίκτες μου ότι φεύγω;» (vid)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν διέψευσε ότι ανακοίνωσε στους παίκτες της Ρεάλ πως αποχωρεί από την τεχνική της ηγεσία στο τέλος της σεζόν. Αν και σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος θεωρεί δεδομένη την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ στο τέλος της σεζόν, ο Γάλλος διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει ανακοινώσει εδώ και μέρες στους παίκτες ότι θα αποτελέσει […]
The post Ζιντάν: «Πώς είναι δυνατόν να πω στους παίκτες μου ότι φεύγω;» (vid) appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΖιντάν: «Παίζουμε τη ζωή μας και το πρωτάθλημα και θα πω ότι φεύγω;»
Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπιλμπάο (0-1) διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει ανακοινώσει στους παίκτες του την αποχώρησή του.
Διαβάστε το στο to10.gr