#Ζινεντίν Ζιντάν

Ο Ζιντάν θέλει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι όχι Μπάγερν!

onsports.gr
Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει στο… μάτι τη δουλειά του προπονητή…
09:17 22/04/2024

Πάει για το «μπαμ» με Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου – «Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές»

in.gr
Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ζινεντίν Ζιντάν, προκειμένου ο Γάλλος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών.
17:01 19/04/2024

Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν η Μπάγερν! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Κοντά στο «μπαμ» με Ζιντάν η Μπάγερν! (ΦΩΤΟ) 19/04/2024 Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo", η Μπάγερν Μονάχου είναι μια... ανάσα από τη συμφωνία με τον Ζινεντίν Ζιντάν! Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές και απομένουν λεπτομέρειες για να "κλειδώσει" το σπουδαίο deal. Πρόκειται για μία περίπτωση που η Μπάγερν Μονάχου παλεύει εδώ κι αρκετές εβδομάδες και φαίνεται ότι είναι έτοιμη να την ολοκληρώσει με επιτυχία. Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ζητήσει εγγυήσεις από τη διοίκηση της Μπάγερν, η οποία είναι διατεθειμένη να φέρει ό,τι καλύτερο κινείται στην αγορά για να ενισχύσει την ομάδα. Ο Ζιντάν κυκλοφορεί ελεύθερος τα τελευταία τρί
14:46 19/04/2024

Ο Ζινεντίν Ζιντάν υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου

Skai.gr
ΟΤόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Βαυαρών την επόμενη αγωνιστική περίοδο
16:37 14/04/2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Όχι» από τον Ζιντάν

fosonline.gr
Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν βλέπει με θετικό πρόσημο τη θέση του προπονητή στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
11:46 01/03/2024

Ζιντάν: “Θα ήθελα να επιστρέψω στους πάγκους”

pressaris.gr
Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει μακριά από τους πάγκους από το καλοκαίρι του 2021, όταν και αποχώρησε από τη Ρεάλ. Ο Γάλλος το τελευταίο διάστημα συνδέεται με την Μπάγερν, ενώ κατά καιρούς το όνομά του έχει ακουστεί και για άλλα μεγάλα κλαμπς. Ο Ζιντάν βρέθηκε σε event για το ντοκιμαντέρ του Μαρσέλο Λίπι, όπου τον πλησίασε […] The post Ζιντάν: “Θα ήθελα να επιστρέψω στους πάγκους” appeared first on pressaris.gr.
10:09 27/02/2024

Τι λένε στην Μπάγερν για τον Τόμας Τούχελ και τον... Ζινεντίν Ζιντάν

filathlos.gr
Τι λένε στην Μπάγερν για τον Τόμας Τούχελ και τον... Ζινεντίν Ζιντάν 19/02/2024 Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και η απογοητευτική εικόνα που παρουσιάζει εντός αγωνιστικού τον τελευταίο καιρό η Μπάγερν Μονάχου, έχει σηκώσει πολύ μεγάλη κουβέντα όσον αφορά το μέλλον του Τόμας Τούχελ στον πάγκο των Βαυαρών. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο έγκριτος δημοσιογράφος του γερμανικού «Sky Sports», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, η διοίκηση της Μπάγερν συνεχίζει να έχει ως προτεραιότητά της την παραμονή του Γερμανού προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Παρόλα αυτά, και όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται
22:46 19/02/2024

Σε αυτές τις Εθνικές ομάδες είπε «όχι» ο Ζιντάν

in.gr
Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει χωρίς ομάδα εδώ και 2,5 χρόνια και κάποιες Εθνικές ομάδων τον προσέγγισαν χωρίς ωστόσο να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» από τον Γάλλο τεχνικό
13:00 27/01/2024

Για γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ ο Ζιντάν

aek1924.gr
Ρεπορτάζ στη Γαλλία θέλει τον Ζινεντίν Ζιντάν να αναλαλβάνει την θέση του γενικού διευθυντή στη Μαρσέιγ. Ο σύλλογος της Μασσαλίας είχε προσεγγίσει τον «Ζιζού» και μετά την αποχώρηση του Μαρθελίνο, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Ζιντάν είχε απαντήσει αρνητικά τότε και τελικά προσελήφθη ο Τζενάρο Γκατούζο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Γάλλος […] The post Για γενικός διευθυντής της Μαρσέιγ ο Ζιντάν appeared first on AEK1924.gr.
15:37 12/11/2023

Πρώτος στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για αντί-Αντσελότι ο Ζιντάν!

thessports.gr
Τα τελευταία χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύει με μεθοδικότητα και κλείνει τα κενά πριν καν… εμφανιστούν. Κάτι αντίστοιχο, θέλει να πράξει με το θέμα του προπονητή. Σύμφωνα με πληροφορίες του elchiringuitotv, η «βασίλισσα» έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστα τον Ζινεντίν Ζιντάν για τον αντικαταστάτη του Κάρλο Αντσελότι, σε περίπτωση που ο Ιταλός τεχνικός αποτελέσει […] The post Πρώτος στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για αντί-Αντσελότι ο Ζιντάν! first appeared on ThesSports.
18:53 12/10/2023

Μπέλιγχαμ: «Θαυμάζω τον Ζιντάν, αλλά δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ»

thessports.gr
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ προσαρμόσθηκε άμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου, είναι ο «καταλύτης» των Μαδριλένων, που μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις της LaLiga. Μάλιστα, ο Αγγλος διεθνής άσος, φορά την φανέλα με τον αριθμό 5, που φορούσε στην θητεία του στους «μερένχες», ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν. Και δεδομένου ότι […] The post Μπέλιγχαμ: «Θαυμάζω τον Ζιντάν, αλλά δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ» first appeared on ThesSports.
12:53 18/09/2023

Αγόρασαν τις Κάννες οι ιδιοκτήτες της Ρόμα

thessports.gr
Στα χέρια των Αμερικανών ιδιοκτητών της Ρόμα βρίσκονται πλέον οι Κάννες της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, στις οποίες ξεκίνησε την καριέρα του ο σπουδαίος Ζινεντίν Ζιντάν πριν «μετακομίσει» στην Μπορντό. Η συμφωνία αφορά το ότι ο νέος ιδιοκτήτης των «τζαλορόσι» και του γαλλικού συλλόγου, Νταν Φρίντκιν, είναι τηλεοπτικός παραγωγός κι ουσιαστικά αγόρασε μια ομάδα που […] The post Αγόρασαν τις Κάννες οι ιδιοκτήτες της Ρόμα first appeared on ThesSports.
11:53 27/06/2023

Ζιντάν: «Δεν είναι ώρα να αναλάβω την εθνική Γαλλίας»

thessports.gr
Μιλώντας στο αμερικανικό περιοδικό GQ, ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην εθνική Γαλλίας μεταξύ άλλων και ξεκαθάρισε πως δεν είναι ώρα να αναλάβει την ομάδα. Επιπλέον, ο Γάλλος ανέφερε πως είναι πολύ καλά στη ζωή του και νιώθει φρέσκος. «Όταν βγαίνεις από μια σεζόν στον πάγκο, είσαι ακόμα πιο κουρασμένος από έναν παίκτη. Πρόκειται για δύο […] The post Ζιντάν: «Δεν είναι ώρα να αναλάβω την εθνική Γαλλίας» first appeared on ThesSports.
17:53 13/06/2023

Ζιντάν: Έριξε «άκυρο» σε μυθική πρόταση της Αλ Νασρ

Gazzetta
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Σάντι Αούνα ο Ζινεντίν Ζιντάν απέρριψε την αστρονομική πρόταση της Αλ Νασρ ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ για μια διετία.
22:30 25/05/2023

Σενάρια επιστροφής του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης!

tromaktiko.gr
Σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι αποχωρήσει τότε ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση! Συγκεκριμένα, συμφωνα με τον δημοσιογράφο του Foot Mercato, Σάντο Αούνα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε επαφή με τον Γάλλο τεχνικό για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ιταλός! Ο Αντσελότι έχει συμβόλαιο για ακόμα […] The post Σενάρια επιστροφής του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης! appeared first on Tromaktiko.gr.
23:31 27/04/2023

Ζινεντίν Ζιντάν: Μίλησε με Ρεάλ Μαδρίτης και περιμένει και τη Γιουβέντους

Newsbeast.gr
Για επαφή της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν προκειμένου να επιστρέψει στον πάγκο της από το καλοκαίρι αν αποχωρήσει ο Κάρλο Αντσελότι κάνουν λόγο στην Ισπανία, την ίδια ώρα που στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι περιμένει πρόταση από τη Γιουβέντους, στην οποία θέλει να δουλέψει ως προπονητής έχοντας περάσει μια πενταετία σε αυτή ως ποδοσφαιριστής. Έχοντας μείνει εκτός πάγκων από το καλοκαίρι του 2001, όταν και αποχώρησε από τη Ρεάλ, ο Γάλλος γέμισε τις μπαταρίες του και τώρα θέλει να επιστρέψει στη δουλειά. Το θέμα, όμως, είναι πού θα δουλέψει… Τους προηγούμενους μήνες τα ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου τον ήθελαν να είναι η Νο1 επιλογή της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά ο ίδιος, όπως αναφέρουν τώρα οι σ
21:26 27/04/2023

Νέο «άκυρο» στην Παρί ο Ζιντάν

filathlos.gr
Νέο «άκυρο» στην Παρί ο Ζιντάν 23/04/2023 Ο Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζει να αποτελεί διακαή πόθο για τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία εδώ και χρόνια προσπαθεί να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Και με το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ να κρίνεται τουλάχιστον αβέβαιο στη γαλλική πρωτεύουσα, οι Παριζιάνοι φαίνεται πως άπλωσαν ξανά το χέρι τους προς την πλευρά του Γάλλου προπονητή. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», η οποία μάλιστα συμπληρώνει στο ρεπορτάζ της πως ο άλλοτε τεχνικός της Ρεάλ απέρριψε για ακόμα μια φορά την προοπτική της Παρί, καθώς έχει δώσει απόλυτη προτεραιότητα στη Γιουβέντους. Προς το παρόν πάντως η
17:32 23/04/2023

Η Παρί πλησίασε ξανά τον Ζιντάν, νέο “όχι” από τον Γάλλο που θέλει Γιουβέντους

aek1924.gr
Η Παρί προσέγγισε για ακόμα μία φορά τον Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, όμως η απάντηση που πήρε από τον Γάλλο ήταν ξανά αρνητική. Προτεραιότητα για τον “Ζιζού” είναι να αναλάβει τη Γιουβέντους. Αν και ακούγονται πολλά για το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο Γάλλος προπονητής ξεκαθάρισε πως σχεδιάζει να παραμείνει στον πάγκο της Παρί Σεν […] The post Η Παρί πλησίασε ξανά τον Ζιντάν, νέο “όχι” από τον Γάλλο που θέλει Γιουβέντους appeared first on AEK1924.gr.
12:20 23/04/2023

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή ο Ζινεντίν Ζιντάν – Αποφάσισε τη νέα του ομάδα!

sportime.gr
Ο Ζιντέν Ζιντάν είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους και να οδηγήσει την επόμενη ομάδα του σε επιτυχίες! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
11:34 23/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load