Survivor: Συγκίνηση για την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – Πώς αποχαιρέτησε τους άλλους παίκτες
22:44 - 16/05/2021
Το γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ωρα η είδηση για την οικειοθελή αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Να θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα η απόφαση του James Καφετζή να βρεθεί εκτός Survivor έσκασε σαν βόμβα. Στο νέο επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο προκειμένου να ανακοινώσει στους...
The post Survivor: Συγκίνηση για την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – Πώς αποχαιρέτησε τους άλλους παίκτες appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor: Έκτακτο Συμβούλιο: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Νίκου και οι νέοι κανόνες
Διαβάστε το στο Survivor: Συγκίνηση και δάκρυα στην αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – «Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία»
Ήταν γνωστό εδώ και μέρες, πλέον είναι και πραγματικότητα...
Διαβάστε το στο Survivor: Συγκινημένος ο Νίκος Μπάρτζης αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε απόψε τους συμμετέχοντες του Survivor, αφού η ανησυχία τους για τον Νίκο Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε κι αποχώρησε από το ριάλιτι οριστικά κι αμετάκλητα.
Διαβάστε το στο Survivor: Αποθέωση για την αποχώρηση του Ν.Μπάρτζη - «Ο τελευταίος αληθινός εκεί μέσα»
Ο Νίκος Μπάρτζης ανακοίνωσε χθες στους συμπαίκτες του ότι αποχωρεί με πρόβλημα υγείας, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.
Ο παίκτης αποχαιρέτισε χθες τους συμπαίκτες του, τονίζοντας ότι είναι πάνω από όλα η υγεία και όχι το χρηματικό έπαθλο.
«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπού
Διαβάστε το στο pronews.gr