Μετά από την Πυροσβεστική υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις ΕΔ; Δύσκολο το θέμα

06:26 - 19/05/2021

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, την αποπομπή του οποίου έχουν ζητήσει από τον πρωθυπουργό χωρίς απάντηση, οι συγγενείς θυμάτων από τη τραγωδία στο Μάτι, αποφάσισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της ΕΜΑΚ. Προφανώς είναι το πρώτο βήμα της κυβέρνησης για να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός σε αρκετές κατηγορίες εργαζόμενων. Υποψιαζόματε βάσιμα ότι οι στρατιωτικοί θα […] The post Μετά από την Πυροσβεστική υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις ΕΔ; Δύσκολο το θέμα appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στα «κάγκελα» οι Πυροσβέστες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Κανείς μας δεν αρνήθηκε»

Ενοχλημένοι για την απόφαση και κυρίως τη διατύπωσή της σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό τους είναι τα μέλη της ΕΜΑΚ. Εκείνο που τους δυσαρέστησε δεν είναι η υποχρεωτικότητα αλλά η απειλή. «Μας ενοχλεί η απειλή», τόνισε μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (19.05.2021) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος, σχολιάζοντας ... Περισσότερα To άρθρο Στα «κάγκελα» οι Πυροσβέστες για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Κανείς μας δεν αρνήθηκε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μετά από την Πυροσβεστική υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις ΕΔ; Δύσκολο το θέμα

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, την αποπομπή του οποίου έχουν ζητήσει από τον πρωθυπουργό χωρίς απάντηση, [...] The post Μετά από την Πυροσβεστική υποχρεωτικός εμβολιασμός και στις ΕΔ; Δύσκολο το θέμα appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Ούρσουλα σ’ άρεσε η συφωνία με τον Ντόναλντ; ΣΤΑΘΗΣ

26 Απριλίου σαν σήμερα: 1937 Γκουέρνικα και 1986 το Τσέρνομπιλ

Στα δημόσια νοσοκομεία εργαζόμενοι πεθαίνουν, ιατροί εφημερεύουν 36 ώρες σερί αλλά ο Γεωργιάδης τα βρίσκει όλα καλά

Η εβδομάδα που πέρασε μέσα από τα σκίτσα του ΣΤΑΘΗ

ΣΤΑΘΗΣ: Πέραν του κατευνασμού…Το σκίτσο της ημέρας

11 Μαρτίου σαν σήμερα: 1985 ο Γκορμπατσόφ εκλέγεται ΓΓ του Κομμουνιστικού κόμματος Σοβ. Ένωσης