Βασιλακόπουλος: Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου δεν χρειάζεται τεστ για τον κορονοϊό

09:06 - 19/05/2021

«Κάποια δεδομένα λένε ότι όταν έχω νοσήσει έχω εκτεθεί στον ιό. Όταν εκτεθώ στην 1η δόση του εμβολίου είμαι πιο προστατευμένος. Για ανθρώπους που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, είμαστε σίγουροι, για εκείνους που έχουν νοσήσει πριν από ένα χρόνο, εγώ θα συνιστούσα και τη δεύτερη δόση». Αυτό είπε ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλακόπουλος: Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου δεν χρειάζεται τεστ για τον κορονοϊό

«Κάποια δεδομένα λένε ότι όταν έχω νοσήσει έχω εκτεθεί στον ιό. Όταν εκτεθώ στην 1η δόση του εμβολίου είμαι πιο προστατευμένος. Για ανθρώπους που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, είμαστε σίγουροι, για εκείνους που έχουν νοσήσει πριν από ένα χρόνο, εγώ θα συνιστούσα και τη δεύτερη δόση». Αυτό είπε ο καθηγητής πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας […] The post Βασιλακόπουλος: Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου δεν χρειάζεται τεστ για τον κορονοϊό appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Βασιλακόπουλος: Συνιστώ και τη 2η δόση εμβολίου σε όσους νόσησαν από κορονοϊό πριν από έναν χρόνο

«Tο να έχεις κάποια προνόμια για τους εμβολιασμένους είναι και κίνητρο»

Διαβάστε το στο news.gr

Βασιλακόπουλος: "Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου δεν χρειάζεται τεστ για τον κορωνοϊό"

"Tο να έχεις κάποια προνόμια για τους εμβολιασμένους είναι και κίνητρο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!