Ρουκ Ζουκ: «Τα έχασε» η Μακρυπούλια με παίκτη που περιέγραψε τη λέξη προσόντα με τη φράση «Έχω μεγάλα…»
16:56 - 19/05/2021
«Φωτιά» στο πλατό του Ρουκ Ζουκ έβαλε ένας παίκτης που στο επεισόδιο της Δευτέρας, προσπάθησε να περιγράψει τη λέξη προσόντα. «Τώρα θα το πω!», είπε στην παρουσιάστρια και στη συνέχεια ξεκίνησε την περιγραφή της λέξης στη συμπαίκτριά του. «Στους άντρες, τα γεννητικά όργανα είναι… Έχω μεγάλα…» είπε στην συμπαίκτριά του η οποία δεν καταλάβαινε ποια […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Κλάμα» στο «Ρουκ Ζουκ» με παίκτη να περιγράφει τα προσόντα: «Έχω μεγάλα…» (vid)
Δείτε...
Το άρθρο «Κλάμα» στο «Ρουκ Ζουκ» με παίκτη να περιγράφει τα προσόντα: «Έχω μεγάλα…» (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚλάμα στο «Ρουκ Ζουκ» με παίκτη να περιγράφει τα προσόντα: «Έχω μεγάλα…»
Μια ακόμα επική στιγμή χάρισε το «Ρουκ Ζουκ» όταν παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη «προσόντα». Δάκρυσε από τα… γέλια η Ζέτα Μακρυπούλια όταν ένας παίκτης του «Ρουκ Ζουκ» στο επεισόδιο της Δευτέρας, προσπάθησε να περιγράψει τη λέξη προσόντα. «Τώρα θα το πω!», είπε στην παρουσιάστρια πριν χτυπήσει την πλάτη της πρώτης συμπαίκτριάς του για …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΡουκ Ζουκ: Παίκτης περιέγραψε τη λέξη “προσόντα” λέγοντας “έχω μεγάλα…” [βίντεο]
Τα ‘χασε η Ζέτα Μακρυπούλια Χαμός έγινε πάλι στο Ρουκ Ζουκ στο επεισόδιο της Δευτέρας, όταν παίκτης κλήθηκε να περιγράψει τη λέξη “προσόντα” και διάλεξε έναν αντισυμβατικό τρόπο να το κάνει. «Τώρα θα το πω!», είπε αρχικά ο παίκτης απευθυνόμενος στη Ζέτα Μακρυπούλια και στη συνέχεια ξεκίνησε την περιγραφή στη συμπαίκτριά του. «Στους άντρες, τα […]
Διαβάστε το στο topnews.gr