#Ρουκ Ζουκ

Μετά τη φωτιά: Λίγο μετά την ανακοίνωση για το τέλος «γιορτάζει» στο Ρουκ Ζουκ

zappit.gr
Για τελευταία φορά στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έμελλε να βρεθούν οι συντελεστές του σίριαλ «Μετά τη φωτιά» ανήμερα την Πρωτοχρονιά […] The post Μετά τη φωτιά: Λίγο μετά την ανακοίνωση για το τέλος «γιορτάζει» στο Ρουκ Ζουκ appeared first on Zappit.
20:00 01/01/2024

Τηλεθέαση χθες 25/12: Ρουκ Ζουκ ή Switch τα Χριστούγεννα;

youfly.com
Τι έγινε χθες Δευτέρα 25/12 στην τηλεθέαση; Τι προτίμησαν να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές; Δείτε τα νούμερα ανά ζώνη. The post Τηλεθέαση χθες 25/12: Ρουκ Ζουκ ή Switch τα Χριστούγεννα; appeared first on Youfly.
09:58 26/12/2023

Ρουκ Ζουκ: Οι ηθοποιοί της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» βάζουν ακουστικά και παίζουν με την καρδιά τους

zappit.gr
Όταν το Ρουκ Ζουκ και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτυ, δια […] The post Ρουκ Ζουκ: Οι ηθοποιοί της σειράς «Ο πρώτος από εμάς» βάζουν ακουστικά και παίζουν με την καρδιά τους appeared first on Zappit.
16:00 24/12/2023

Μεσσηνία: Η Θύελλα Μερόπης στο Ρουκ Ζουκ!

sportstonoto.gr
Στα Στούντιο Κάπα του Αντέννα βρέθηκαν σήμερα πέντε ποδοσφαιριστές της Θύελλας Μερόπης. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Μπούζας, Παύλος Σουλαντίκας, Παναγιώτης Σουλαντίκας, Δημήτρης Κυρκίλης και Θανάσης Ρουμελιώτης συμμετείχαν στο επιτυχημένο παιχνίδι Ρουκ Ζουκ με την Ζέτα Μακρυπούλια. Το όνομα της ομάδας Κλαματιανοί, που μπορεί να μην κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση όμως το χάρηκαν με την […]
23:46 28/11/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ»

eleftherostypos.gr
Μαίρη Μηλιαρέση: Συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την σχέση της με την κόρη αλλά και για το Ρουκ Ζουκ το οποίο παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Μαίρη Μηλιαρέση απάντησε για το αν έχει δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση λέγοντας ότι: «Δεν έχει τολμήσει κανείς να μου κάνει πρόταση για γυμνή […] Το άρθρο Μαίρη Μηλιαρέση: «Στεναχωρήθηκα όταν ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια το Ρουκ Ζουκ» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 21/11/2023

«Έβαλαν» τον Κουτσούμπα στο Ρουκ Ζουκ και ένα μικρό έπος γεννήθηκε, vid

el.gr
Στην κατηγορία «χαρούμενος κομμουνιστής»: Το άρθρο «Έβαλαν» τον Κουτσούμπα στο Ρουκ Ζουκ και ένα μικρό έπος γεννήθηκε, vid εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
16:09 02/11/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: Τα λεφτά που έβγαλα ήταν μόνο τα 4 χρόνια που έκανα το «Ρουκ Ζουκ»

thecaller.gr
Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη η Μαίρη Μηλιαρέση. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση και τα σχόλια που άκουσε για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της με τα εμπορικά.Στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε συνέντευξη η Μαίρη Μηλιαρέση. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε από την τηλεόραση και τα σχόλια που άκουσε για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της με τα εμπορικά.Βγάλατε χρήματα τότε; Τα λεφτά που έβγαλα, ήταν μόνο αυτά τα 3-4 χρόνια που έκανα το «Ρουκ-Ζουκ». Μετά και τα […]
18:00 10/09/2023

Μαίρη Μηλιαρέση: «Με ξένισε όταν είδα τη Ζέτα Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ»

govastileto.gr
Η Μαίρη Μηλιαρέση με αφορμή την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές με τον δήμο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, έδωσε συνέντευξη στο Καλοκαίρι Yes. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της σήμερα αλλά και το «κίνημα της μπαντάνας», μια δική της ιδέα με σκοπό να ενώσει ανθρώπους και ζώα. Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, η Μαίρη Μηλιαρέση […]
13:00 02/09/2023

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε έναν αποκαλυπτικό απολογισμό της σεζόν: «Σκέφτηκα να προστατεύσω το Ρουκ Ζουκ από την φθορά»

zappit.gr
Αυλαία για αυτή τη σεζόν έριξε το Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1 μιας και η Ζέτα Μακρυπούλια θα επανέλθει, τελικά, την ερχόμενη […] The post Η Ζέτα Μακρυπούλια σε έναν αποκαλυπτικό απολογισμό της σεζόν: «Σκέφτηκα να προστατεύσω το Ρουκ Ζουκ από την φθορά» appeared first on Zappit.
20:00 07/07/2023

Ζέτα Μακρυπούλια: Επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει με το «Ρουκ Ζουκ»… νομίζοντας ότι έχει βγει ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

tlife.gr
Τη Ζέτα Μακρυπούλια συνάντησε η κάμερα του “Breakfast @Star” έξω από το θέατρο Ρεξ όπου ανεβαίνει To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Επιβεβαίωσε ότι συνεχίζει με το «Ρουκ Ζουκ»… νομίζοντας ότι έχει βγει ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:38 22/05/2023

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι ζήτησε από τον ANT1 για να ανανεώσει τη συνεργασία τους;

youfly.com
Κι όμως, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κάποιους όρους, για να συνεχίσει το Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1. Ποιοι είναι αυτοί; The post Ζέτα Μακρυπούλια: Τι ζήτησε από τον ANT1 για να ανανεώσει τη συνεργασία τους; appeared first on Youfly.
11:02 13/05/2023

Ρουκ Ζουκ: Οι προετοιμασίες για του χρόνου και οι αλλαγές

youfly.com
Οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν του Ρουκ Ζουκ έχουν ξεκινήσει. Τι αλλαγές θα δούμε; Όλο το ρεπορτάζ! The post Ρουκ Ζουκ: Οι προετοιμασίες για του χρόνου και οι αλλαγές appeared first on Youfly.
12:40 07/05/2023

Τους άφησε όλους κάγκελο η παίκτρια με το κολάν…

sportime.gr
Γυμνάστρια πήγε με κολάν στο «Ρουκ Ζουκ», κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν! Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
19:24 05/05/2023

Γυμνάστρια με κολάν τρέλανε το Ρουκ Ζουκ με τις αναλογίες της

pagenews.gr
Η εντυπωσιακή παίκτρια, το σούπερ σέξι και σπορ ντύσιμό της, αλλά και η επιθυμία της να… γυμνάσει τα οπίσθια της εντυπωσιακής τραγουδίστριας.
14:52 04/05/2023

Γυμνάστρια με κολάν στο Ρουκ Ζουκ “εκτόξευσε” την τηλεθέαση – Άφωνη η Μακρυπούλια με… Τζένιφερ Λόπεζ! (Εικόνες & βίντεο)

empisteutiko.gr
Η εντυπωσιακή παίκτρια, το σούπερ σέξι και σπορ ντύσιμό της, αλλά και η επιθυμία της να… γυμνάσει τα οπίσθια της εντυπωσιακής τραγουδίστριας. Μία από τις πιο όμορφες παίκτριες που έχουμε δει στο Ρουκ Ζουκ εμφανίστηκε στον ΑΝΤ1 στο τελευταίο επεισόδιο και με την παρουσία της κατάφερε να… προκαλέσει ντόρο στα social media. Η Μαριλίνα άλλωστε, εκτός από […] The post Γυμνάστρια με κολάν στο Ρουκ Ζουκ “εκτόξευσε” την τηλεθέαση – Άφωνη η Μακρυπούλια με… Τζένιφερ Λόπεζ! (Εικόνες & βίντεο) appeared first on Empisteutiko.gr.
14:32 04/05/2023

Ζέτα Μακρυπούλια: Τι ζητά από τον ANT1 για το Ρουκ Ζουκ

youfly.com
Τι συζητά η Ζέτα Μακρυπούλια με τον ANT1 και τι αλλαγές θα δούμε στο Ρουκ Ζουκ; The post Ζέτα Μακρυπούλια: Τι ζητά από τον ANT1 για το Ρουκ Ζουκ appeared first on Youfly.
12:32 30/04/2023

Ζέτα Μακρυπούλια: "Δεν θέλω να δω το Ρουκ Ζουκ να καταρρέει"

patrasevents.gr
Τι ανέφερε για το επαγγελματικό της μέλλον
22:02 28/04/2023

Ζέτα Μακρυπούλια: Πότε θα ανακοινώσει την απόφασή της για το τηλεοπτικό μέλλον της

ieidiseis.gr
Η Ζέτα Μακρυπούλια υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι θα πάρει σύντομα μια απόφαση για το που θα την δούμε την επόμενη τηλεοπτικής σεζόν και τη θα γίνει με το «Ρουκ Ζουκ».Η παραμονή ή μη της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν πολύ τον τελευταίο καιρό την τηλεοπτική πιάτσα. Η συνεργασία της έμπειρης παρουσιάστριας και ηθοποιού με το κανάλι ολοκληρώνεται στις αρχές του καλοκαιριού και μένει να δούμε αν το συμβόλαιό της θα ανανεωθεί. Φυσικά, όπως καταλαβαίνουμε, ο ΑΝΤ1 θέλει πολύ η Ζέτα να παραμείνει στο δυναμικό του. Πρώτον, διότι θέλει να εξασφαλίσει την συνέχεια του «Ρουκ Ζουκ», δεύτερον, διότι θέλει να εξερευνήσει την δυνατότητα να αξιοποιήσει τα ταλέντα της και
09:11 28/04/2023

Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντάει πρώτη φορά για το μέλλον του Ρουκ Ζουκ – «Δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει»

tlife.gr
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 28/4 η παράσταση «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο» στο θέατρο Ρεξ. To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Απαντάει πρώτη φορά για το μέλλον του Ρουκ Ζουκ – «Δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:26 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load