Γλυκά Νερά: «Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία…» (βίντεο)
18:42 - 19/05/2021
Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του, Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε μέσω του Mega ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ταυτόχρονα υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να βλάψουν τις έρευνες ή να παραπλανήσουν τις […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: «Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που δεν πρέπει να διαρρεύσουν», λέει ο σύζυγος της Καρολάιν
«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα», τόνισε ο 32χρονος πιλότος
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: Το νέο μήνυμα του 32χρονου πιλότου – ‘Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που δεν πρέπει να διαρρεύσουν» [βίντεο]
Γλυκά Νερά: Την αμέριστη εμπιστοσύνη του στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του, Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά, εξέφρασε μέσω του Mega ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ταυτόχρονα υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι να μην διαρρέονται πληροφορίες που θα μπορούσαν να...
The post Γλυκά Νερά: Το νέο μήνυμα του 32χρονου πιλότου – ‘Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που δεν πρέπει να διαρρεύσουν» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΓλυκά Νερά: «Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που δεν πρέπει να διαρρεύσουν», λέει ο σύζυγος της Καρολάιν
«Η έρευνα συνεχίζεται και είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία και λεπτομέρειες που χειρίζονται με την απαραίτητη μυστικότητα», τόνισε ο 32χρονος πιλότος
Το άρθρο Γλυκά Νερά: «Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί έχουν στοιχεία που δεν πρέπει να διαρρεύσουν», λέει ο σύζυγος της Καρολάιν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr