Ζάκυνθος: Μαμάδες αρνήτριες κατσάδιασαν δασκάλα που βοηθούσε μαθήτρια να κάνει self test

09:15 - 20/05/2021

Ζάκυνθος: Μαμάδες αρνήτριες κατσάδιασαν δασκάλα που βοηθούσε μαθήτρια να κάνει self test Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες σε Γυμνάσιο της Ζακύνθου καθώς τη στιγμή που εκπαιδευτικός βοηθά 14χρονη μαθήτρια να υποβληθεί σε self-test, μαμάδες αρνήτριες μπαίνουν στο σχολείο και ζητάνε εξηγήσεις για το συμβάν. «Ε τι κάνεις; Εγώ εξυπηρέτηση πήγα να κάνω. Πάμε καλά; Είστε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζάκυνθος: Εκπαιδευτικός δέχτηκε επίθεση επειδή βοήθησε μαθήτρια να κάνει self test

«Βαρύτατες και εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης» για την επίθεση που δέχθηκε εκπαιδευτικός όταν επιχείρησε να βοηθήσει μαθήτρια να κάνει το self test, καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Ζακύνθου

Διαβάστε το στο

Ζάκυνθος: Εκπαιδευτικός δέχτηκε επίθεση επειδή βοήθησε μαθήτρια να κάνει self test

«Βαρύτατες και εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης» για την επίθεση που δέχθηκε εκπαιδευτικός όταν επιχείρησε να βοηθήσει μαθήτρια να κάνει το self test, καταγγέλλει η ΕΛΜΕ Ζακύνθου

Διαβάστε το στο tanea.gr

Εκπαιδευτικός δέχτηκε επίθεση επειδή βοήθησε μαθήτρια να κάνει self test

Τα παρατράγουδα με τα self test και ψεκασμένους γονείς συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, εκπαιδευτικός στη Ζάκυνθος δέχτηκε επίθεση από ομάδα τεσσάρων ατόμων, κηδεμόνων και εξωσχολικών επειδή βοήθησε μαθήτρια να κάνει τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο, με τη συναίνεση μάλιστα του ίδιου του γονέα του παιδιού. Η ΕΛΜΕ Ζακύνθου καταγγέλλει ότι η εκπαιδευτικός στοχοποιήθηκε με απαράδεκτο τρόπο, ενώ […] The post Εκπαιδευτικός δέχτηκε επίθεση επειδή βοήθησε μαθήτρια να κάνει self test first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή