Η Κατερίνα Παπουτσάκη καθηλώνει: «Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν»
13:18 - 20/05/2021
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη. Η ηθοποιός […]
The post Η Κατερίνα Παπουτσάκη καθηλώνει: «Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Παπουτσάκη: Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν
Η Κατερίνα Παπουτσάκη, όταν το ελληνικό metoo ξεκίνησε και οι πρώτες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου είδαν το φως της δημοσιότητας, είχε εξομολογηθεί τη δική της εμπειρία. Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Παπουτσάκη, βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Πρωινό» εξομολογήθηκε την τραυματική της εμπειρία στην αρχή της καριέρας της. Η ηθοποιός σημείωσε […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚατερίνα Παπουτσάκη: «Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν» (βίντεο)
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη. Η ηθοποιός και κριτής του YFSF All Star αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πλέον τραυματική επαγγελματική της στιγμή για την οποία και βρήκε το θάρρος να μιλήσει στο ξεκίνημα του ελληνικού #MeToo. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Παπουτσάκη: "Το έκρυψα μέσα μου βαθιά, δεν το μοιράστηκα με κανέναν" (video)
"Στη δουλειά μας όντως μπορεί κάποιος να σου πουλήσει μεγάλο παραμύθι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr