Ξεσπάθωσε ο Νίκος Μπάρτζης – «Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου;»
13:56 - 20/05/2021
Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε […]
The post Ξεσπάθωσε ο Νίκος Μπάρτζης – «Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μπάρτζης: Είστε τρελοί που θα ζητήσω συγγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου;
Στην αλλαγή συμπεριφοράς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor, τον Αλέξη Παππά αλλά και την συγνώμη που δεν σκοπεύει να ζητήσει από την Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε ο Νίκος Μπάρτζης. «Μόλις μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι η Μαριαλένα άλλαξε. Λογικά ο Σάκης της μετέφερε πράγματα απ’ έξω. Μας πέταξε, άλλαξε τα […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Ξέσπασε ο Νίκος Μπάρτζης – «Να ζητήσω εγώ συγγνώμη από την Ελευθερία Ελευθερίου; Είστε τρελοί;»
Αποκαλυπτικός ήταν στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Love It ο Νίκος Μπάρτζης που αποχώρηση από το Survivor μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι αναφέρθηκε στην αλλαγή συμπεριφοράς της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη, στον Αλέξη Παππά αλλά και στη συγνώμη που δεν θα ζητήσει από […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor – Νίκος Μπάρτζης για Ελευθερίου: Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί;
Αποκαλυπτικός ήταν στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Love It ο Νίκος Μπάρτζης που αποχώρηση από το Survivor μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του....
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Νίκος Μπάρτζης για Ελευθερίου: Να ζητήσω εγώ συγνώμη από την Ελευθερία; Είστε τρελοί;
Διαβάστε το στο spoilers