Συγκλονίζει η Lady Gaga: Μουσικός παραγωγός με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία
14:10 - 21/05/2021
«Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη» εξομολογήθηκε η Lady Gaga λίγο πριν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Lady Gaga: Η τραυματική εμπειρία στα 19 της – «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»
Η Lady Gaga ήταν 19 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού από μουσικό παραγωγό, που απείλησε να καταστρέψει όλη τη μουσική της αν δεν έβγαζε τα ρούχα της.
Διαβάστε το στο Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»
Lady Gaga μίλησε για την πιο δυσάρεστη και δύσκολη περίοδο στη ζωή της και τα όσα είπε μας συγκλόνισαν. Η λαμπερή pop star μίλησε ανοιχτά για την εφιαλτική εμπειρία του βιασμού της στα 19 της και για τις συνέπειες που την ακολουθούν μέχρι και σήμερα.
Διαβάστε το στο Lady Gaga: Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μια γωνία. Ήμουν 19 χρονών
Σοκαριστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σεξουαλική επίθεση που υπέστη σε ηλικία 19 ετών αποκάλυψε η Lady Gaga. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η Lady Gaga: Με βίασε και με άφησε έγκυο σε μια γωνία
"Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω ισορροπημένη" εξομολογείται η Lady Gaga.
Διαβάστε το στο thetoc.grΣυγκλονίζει η Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μια γωνιά» (video)
Η Lady Gaga συγκλονίζει καθώς εξομολογείται την προσωπική της τραυματική εμπειρία σεξουαλικής κακοποίησης που δέχτηκε στα 19 της από μουσικό παραγωγό. Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που είχε τάσεις αυτοκτονίας μετά από ό,τι συνέβη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grLady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μια γωνιά»
Η Lady Gaga μίλησε σε μια εκ βαθέων συνέντευξη για το χρόνια που την στιγμάτισαν, με την 35χρονη τραγουδίστρια να συγκλονίζει.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΣοκάρει η Lady Gaga: «Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία»
Η Lady Gaga ήταν 19 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού από μουσικό παραγωγό, που απείλησε να καταστρέψει όλη τη μουσική της αν δεν έβγαζε τα ρούχα της.
Διαβάστε το στο to10.grLady Gaga: Με βίασε και με παράτησε έγκυο σε μία γωνία
Συγκλονιστική ήταν η αποκάλυψη της Lady Gaga για άτομο που την βίασε και την άφησε έγκυο στην ηλικία των 19 ετών. Η αποκάλυψη έγινε στην πρώτη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και του πρίγκιπα Χάρι «The Me You Can’t See». Η Gaga είναι η πρώτη καλεσμένη της εκπομπής τους “The Me You Can’t See” στο Apple […]
Διαβάστε το στο dete.gr