Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE μετά την καταστροφή του σπιτιού της από τη φωτιά: “Προσπαθώ να συνεφέρω τον άντρα μου”

16:00 - 21/05/2021

Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τη Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε To άρθρο Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE μετά την καταστροφή του σπιτιού της από τη φωτιά: “Προσπαθώ να συνεφέρω τον άντρα μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέσσυ Αργυράκη στο «Live News»: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της από τη φωτιά στα Μέγαρα

Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, της οποίας το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά στον οικισμό Άνω Πευκενέα, στα Μέγαρα, και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Η κυρία Αργυράκη θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που «ήρθαν στην ίδια μοίρα με εμένα και να ... Περισσότερα To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη στο «Live News»: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της από τη φωτιά στα Μέγαρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μπέσυ Αργυράκη: Θρηνεί για την καταστροφή του σπιτιού της από την πύρινη λαίλαπα

«Σώθηκαν και τα δύο μου ζωάκια δε θα έφευγα αν δεν τα έβρισκα, έψαξα όλη την περιοχή» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι της

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της