Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE μετά την καταστροφή του σπιτιού της από τη φωτιά: “Προσπαθώ να συνεφέρω τον άντρα μου”
16:00 - 21/05/2021
Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η σημερινή ημέρα για τη Μπέσσυ Αργυράκη, καθώς η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε
To άρθρο Η Μπέσσυ Αργυράκη στο TLIFE μετά την καταστροφή του σπιτιού της από τη φωτιά: “Προσπαθώ να συνεφέρω τον άντρα μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέσσυ Αργυράκη στο «Live News»: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της από τη φωτιά στα Μέγαρα
Στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA μίλησε η Μπέσσυ Αργυράκη, της οποίας το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά στον οικισμό Άνω Πευκενέα, στα Μέγαρα, και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Η κυρία Αργυράκη θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που «ήρθαν στην ίδια μοίρα με εμένα και να ... Περισσότερα
To άρθρο Μπέσσυ Αργυράκη στο «Live News»: Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι της από τη φωτιά στα Μέγαρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπέσυ Αργυράκη: Θρηνεί για την καταστροφή του σπιτιού της από την πύρινη λαίλαπα
«Σώθηκαν και τα δύο μου ζωάκια δε θα έφευγα αν δεν τα έβρισκα, έψαξα όλη την περιοχή» είπε η Μπέσσυ Αργυράκη για τη φωτιά που κατέστρεψε το σπίτι της
Διαβάστε το στο tanea.gr