Αγριες Μέλισσες - Κωστής Σαββιδάκης: Από γραφείο τελετών μου πρότειναν να γίνω guest star σε κηδείες

19:00 - 21/05/2021

Ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης έχει "ταυτοποιηθεί" όπως δείχνουν τα πράγματα με την εικόνα του παπά στις Αγριες Μέλισσες

Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Γραφείο τελετών μου πρότεινε να κάνω γκεστ εμφανίσεις σε κηδείες»

Κι όμως συνέβη κι αυτό! Ζήτησαν σε πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσες» να κάνει γκεστ εμφανίσεις σε κηδείας

Διαβάστε το στο

Κωστής Σαββιδάκης: Μου πρότειναν να γίνω guest star σε κηδείες

Lamianow.gr Κωστής Σαββιδάκης: Μου πρότειναν να γίνω guest star σε κηδείες Μια απίστευτη προσφορά δέχθηκε ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης Στις συνειδήσεις του τηλεοπτικού κοινού είναι άμεσα συνδεδεμένος ως ο παπά – Γρηγόρης της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο λόγος για τον Κωστή Σαββιδάκη που όπως φαίνεται δύσκολα θα ξεμπερδέψει με την εικόνα του παπά. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο ηθοποιός σε μια συνέντευξή του, του έχει γίνει και […] Κωστής Σαββιδάκης: Μου πρότειναν να γίνω guest star σε κηδείες Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» αποκαλύπτει: «Γραφείο τελετών μου πρότεινε να κάνω γκεστ εμφανίσεις σε κηδείες» (vid)

Κι όμως συνέβη κι αυτό! Ζήτησαν σε πρωταγωνιστή από τις «Άγριες Μέλισσες» να κάνει γκεστ εμφανίσεις σε κηδείας

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thetoc.gr

ΝΔ: "Καρφιά" για Παππά για την Προανακριτική για τα Τέμπη - "Έχει καταδικαστεί για αδίκημα ιδιαίτερης ηθικής απαξίας"

Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Γεροβασίλη-Ραγκούση για το εξώδικο Κασσελάκη - Σε ψηφοφορία η σύγκληση της ΚΕ

Αλεξάνδρα Μαροσούλη: Η Ελεονώρα Μελέτη μας δείχνει για πρώτη φορά την όμορφη κόρη της

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιαννάκης: "Όλα είναι καλά, γύρισα, κάνω ζωάρα" [βίντεο]

Καρκίνος παχέος εντέρου: Άρχισαν να στέλνονται τα sms για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις - Τα self test και οι δικαιούχοι

Γιατί η "στατιστική του ΠΑΣΟΚ" δείχνει Νίκο Ανδρουλάκη- Τι συνέβη στις άλλες αναμετρήσεις