Ζιντάν: «Η Ρεάλ μπορεί να είναι πιο δυνατή χωρίς εμένα»
19:46 - 21/05/2021
Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια σχολιάζοντας πως η Ρεάλ θα μπορούσε να είναι καλύτερη χωρίς την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα, σημείωσε πως αυτό που έχει σημασία στη παρούσα φάση είναι το προσεχές ματς κόντρα στη Βιγιαρεάλ και οχι το αν θα παραμείνει στη Ρεάλ και τη […]
The post Ζιντάν: «Η Ρεάλ μπορεί να είναι πιο δυνατή χωρίς εμένα» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζιντάν: «Η Ρέαλ Μαδρίτης μπορεί να είναι καλύτερη χωρίς εμένα»
Για μία ακόμη φορά ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στην πιθανή αποχώρησή του από την Ρέαλ Μαδρίτης, τονίζοντας την σημαντικότητα της τελευταίας αναμέτρησης κόντρα στην Βιγιαρεάλ.Αφοσιωμένος στον τελευταίο αγώνα της σεζόν με αντίπαλο την Βιγιαρεάλ είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος μίλησε για την σημαντικότητα της αναμέτρησης αλλά και για την πιθανότητα αποχώρησής του από την ομάδα. Ο Γάλλος τεχνικός σχολίασε ότι αναμένεται να είναι ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου το οποίο θα έρθει να ολοκληρώσει μία χρονιά η οποία ήταν επιτυχημένη, σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Επίσης σημειώνεται ότι τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για την αποχώρηση του «Ζιζού» από τον πάγκο των Μαδριλένων το κα
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr