Συγκινεί η Ματίνα Παγώνη – «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»
11:32 - 22/05/2021
Στην Σάσα Σταμάτη και το Secret μίλησε η Ματίνα Παγώνη. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε, μάλιστα, στην προσωπική της ζωή […]
The post Συγκινεί η Ματίνα Παγώνη – «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ματίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος
Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Ματίνα Παγώνη, σε συνέντευξη της στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”. Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής, που ήταν η απώλεια της μητέρας της. «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό ... Περισσότερα
To άρθρο Ματίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος
«Δεν το ξεπερνάς ποτέ, απλώς το αποδέχεσαι», παραδέχεται η Ματίνα Παγώνη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠαγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος
Ορισμένες προσωπικές πληροφορίες μοιράστηκε η Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής, που ήταν η απώλεια της μητέρας της. «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜατίνα Παγώνη: «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»
Όπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη, «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι». «Με τον σύζυγο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕξομολόγηση Ματίνας Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Είμαι μοναχοπαίδι, δεν έχω αδέλφια
Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Ματίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος “Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος”, εξομολογήθηκε η Ματίνα Παγώνη Στη δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα και αφορά στην απώλεια της μητέρας της...
The post Εξομολόγηση Ματίνας Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Είμαι μοναχοπαίδι, δεν έχω αδέλφια appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΣυγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: “Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος”
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η λοιμωξιολόγος, Ματίνα Παγώνη στη Σάσα Σταμάτη και το
To άρθρο Συγκλονίζει η Ματίνα Παγώνη: “Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜατίνα Παγώνη: «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»
Για την προσωπική της ζωή και τη δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα μίλησε η Ματίνα Παγώνη.
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκινεί η Ματίνα Παγώνη: «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»
Η Ματίνα Παγώνη , η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε σε συνέντευξή της για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο gossip-tv.grΣυγκινεί η Ματίνα Παγώνη: «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»
«Δεν το ξεπερνάς ποτέ, απλώς το αποδέχεσαι»
Διαβάστε το στο news.grΜατίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος
Ορισμένες προσωπικές πληροφορίες μοιράστηκε η Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε στη δυσκολότερη στιγμή της ζωής, που ήταν η απώλεια της μητέρας της. «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜατίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος
Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Ματίνα Παγώνη, σε συνέντευξη της στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”.
Διαβάστε το στο pagenews.grΕξομολόγηση Ματίνας Παγώνη: Έχασα τη μαμά μου από ιατρικό λάθος. Είμαι μοναχοπαίδι, δεν έχω αδέλφια
Εξομολόγηση Ματίνας Παγώνη: Έχασα τη μαμά μου από ιατρικό λάθος. Είμαι μοναχοπαίδι, δεν έχω αδέλφια Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Ματίνα Παγώνη: Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος “Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος”, εξομολογήθηκε η Ματίνα Παγώνη Στη δυσκολότερη στιγμή που έχει […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΣυγκινεί η Ματίνα Παγώνη – «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μίλησε στα “Παραπολιτικά” και αναφέρθηκε, στην προσωπική της ζωή και την δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι […]
The post Συγκινεί η Ματίνα Παγώνη – «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr