Στεφανία: Θα τα δώσω όλα για την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision
14:20 - 22/05/2021
Έτοιμη για τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021 εμφανίστηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη, λίγες ώρες πριν ανέβει στην σκηνή του Ahoy Arena. «Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά έχω άγχος πολύ. Ναι, έχω πολύ άγχος» παραδέχθηκε με χαμόγελο η εκπρόσωπος της Ελληνικής συμμετοχής στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Από 8 χρονών ήθελα πάρα πολύ να είμαι στην Eurovision, έβλεπα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δείτε ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision 2021
Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 10 θέση, μετά από την πολύ καλή εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη με το “Last Dance”. Η Ελλάδα έλαβε 79 βαθμούς από το τηλεοπτικό κοινό και 91 από τις κριτικές επιτροπές.
Διαβάστε το στο Στεφανία Λυμπεράκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2021
Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision, με μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, την Ιταλία με 524 βαθμούς. Παράλληλα, την πρώτη...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔείτε ποιες χώρες ψήφισαν την Ελλάδα στον τελικό της Eurovision 2021
Ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2021 ολοκληρώθηκε με την Ελλάδα να καταλαμβάνει την 10 θέση, μετά από την πολύ καλή εμφάνιση της Στεφανίας Λυμπερακάκη με το “Last Dance”. Η Ελλάδα έλαβε 79 βαθμούς από το τηλεοπτικό κοινό και 91 από τις κριτικές επιτροπές.
Διαβάστε το στο to10.gr