Eurovision 2021: Ο Ιταλός νικητής, Damiano David απαντά για το επίμαχο πλάνο
10:26 - 23/05/2021
Μεγάλη νικήτρια στην Eurovision 2021 αναδείχθηκε η Ιταλία με το ροκ συγκρότημα Måneskin και το τραγούδι «Zitti E Buoni». Ένα πλάνο δευτερολέπτων, […]
The post Eurovision 2021: Ο Ιταλός νικητής, Damiano David απαντά για το επίμαχο πλάνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Eurovision 2021: «Δεν κάνω ναρκωτικά» δηλώνει ο νικητής για το επίμαχο πλάνο (Video)
Απαντήσεις για το επίμαχο πλάνο που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media έδωσε ο frontman του ιταλικού συγκροτήματος Måneskin, που κέρδισε τον διαγωνισμό της Eurovision. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το πέρας […]
Διαβάστε το στο topontiki.grEurovision: Ο Ιταλός νικητής απαντά για τη "χρήση κοκαΐνης" και αποθεώνεται
Τι απάντησε ο Ιταλός νικητής της Eurovision στην ερώσηση για το αν κάνει χρήση κοκαΐνης
Διαβάστε το στο thetoc.grEurovision 2021: Ο νικητής Damiano David τραγουδάει το "El Diablo" και είναι αξιολάτρευτος
Το τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού "El Diablo" τραγούδησε αμέσως μετά τη νίκη του ο Ιταλός νικητής Damiano David.
Διαβάστε το στο thetoc.grEurovision 2021 – Ιταλός νικητής: Κάντε μου τεστ δεν παίρνω κοκαΐνη
Η αλήθεια είναι πως τα μέλη της αποστολής της Ιταλίας «περίεργα» λουκ είχαν και μη συμβατή συμπεριφορά. . για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr –...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Eurovision 2021 – Ιταλός νικητής: Κάντε μου τεστ δεν παίρνω κοκαΐνη
Διαβάστε το στο spoilersEurovision 2021 – Ιταλός νικητής: «Κάντε μου τεστ δεν παίρνω κοκαΐνη»
Η αλήθεια είναι πως τα μέλη της αποστολής της Ιταλίας «περίεργα» λουκ είχαν και μη συμβατή συμπεριφορά.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grEurovision 2021: Ο Ιταλός νικητής, Damiano David απαντά για το επίμαχο πλάνο (video)
Έκανε χρήση ναρκωτικών ο τραγουδιστής στην Eurovision 2021;
Διαβάστε το στο patrasevents.gr