«Δεν θα είμαι στη σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

11:34 - 25/05/2021

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Έφη Ρασσιά, η οποία μίλησε για τη φοίτησή της […] The post «Δεν θα είμαι στη σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας, ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έφη Ρασσιά: «Με τον Χάρη Ρώμα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

Δείτε όλα όσα είπε η Έφη Ρασσιά σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η Έφη Ρασσιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σπουδές της στη Νομική, τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, ενώ τόνισε πως η ίδια και ο Χάρης Ρώμας χωρίζουν επαγγελματικά. «Ήμουν καλή στα μαθήματα, αλλά είχα ... Περισσότερα To άρθρο Έφη Ρασσιά: «Με τον Χάρη Ρώμα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Έφη Ρασσιά: Δεν θα είμαι στη σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας

Για τη φοίτησή της στη Νομική, τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, αλλά και το… επαγγελματικό διαζύγιο με το Χάρη Ρώμα, μίλησε η Έφη Ρασσιά στην εκπομπή «Happy Day». «Ήμουν καλή στα μαθήματα, αλλά είχα και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έκανα μαθήματα υποκριτικής καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησής μου στη Νομική. Οπότε, τελειώνοντας έσκασε το Καφέ της Χαράς. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Με τον Χάρη Ρώμα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας»

Η Έφη Ρασσιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σπουδές της στη Νομική, τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες, ενώ τόνισε πως η ίδια και ο Χάρης Ρώμας χωρίζουν επαγγελματικά. «Ήμουν καλή στα μαθήματα, αλλά είχα και καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έκανα μαθήματα υποκριτικής καθ’ όλη τη διάρκεια της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έφη Ρασσιά: Με τον Χάρη Ρώμα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε η Έφη Ρασσιά, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις σπουδές της στη Νομική και τις καλλιτεχνικές... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έφη Ρασσιά: Με τον Χάρη Ρώμα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο